Vilken diskmaskin ska jag välja?

vilken diskmaskin ska jag välja
3
(1)

En ny diskmaskin kan spara både tid och pengar, eftersom dagens modeller använder både mindre energi och vatten än äldre apparater och att diska för hand.

Självklart vill du inte slösa bort dina besparingar på onödiga reparationer, så att hitta den mest pålitliga diskmaskinen är ett oerhört viktigt val.

Här är våra bästa rekommendationer för de mest pålitliga diskmaskinerna som finns på marknaden, baserat på experters utlåtanden, kundnöjdhet och recensioner.

Bästa Budgetval: Cylinda, 3 299:-

Vilken diskmaskin ska jag välja?

Cylinda toppar många listor över de mest pålitliga märkena för diskmaskiner. Denna maskin är särskilt känd för sin tysta ljudnivå långt lägre än genomsnittet på dryga 49 dB(A). Den har en timmes diskcykel, en marksensor för att anpassa nivån och ett högtemperaturalternativ för extra rengöringskraft. En maskin med konsekvent höga kundrecensioner på flera detaljhandelsidor och ett bra val för dig som letar efter en pålitlig maskin till lägsta pris.

Pris: 3 299:-

”En utmärkt diskmaskin för familjen på 3-4 personer”


Bästa mellanklassval: Bosch, 6 499:-

vilken diskmaskin ska jag välja?

Experter benämner ofta Bosch diskmaskiner som några av de mest pålitliga på marknaden. Bosch rankas i synnerhet på många professionella granskares listor och får konsekvent höga kundrecensioner. Låg ljudnivå på 44 decibel när den körs, ungeför lite högre än ett bibliotek. Den har ett tredje rack samt ett höjdjusterbart övre rack för att tillgodose dina lastbehov. Den har också ett desinficeringsalternativ och en cykel som rengör och torkar disken på mindre än en timme.

Pris: 6 499:- ( 100 dagars NöjdKund-erbjudande )

En diskmaskinen med energiklass A+++. Det vill säga, du behöver inte ha dåligt samvete, varken för miljön eller för din el-räkning.


Bästa valet: Electrolux Airdry, 9 985:-

Electrolux har ett rykte för pålitlighet. Företaget har jobbat med sina diskmaskiner i över 20 år. Livslängden är längre än de flesta andra med minst 12 till 15år. Och med sina åtaliga funktioner tjänar maskinen sin plats på några få listor för bästa lyxiga diskmaskiner. Denna modell har ett tredje rack med gott om utrymme, justerbart övre stativ, vattenmjukgörare, tre växlande sprutarmar och flera cykler. Dessutom ingår den smarta AirDry-teknologin. I slutet av programmet öppnas dörren något för att torka disken helt.

Pris 9 985:- ( Spara 8% på köp över 3000:- Med rabattkoden: SPARA8 )

Det här är en tyst och driftsäker diskmaskin som håller i många år utan reparationer. Med otaliga funktioner och hjälpmedel för att spara både tid och få ett bättre resultat.

Vi önskar dig lycka till!


Tack för att du läste. Hoppas att vi kunde hjälpa dig i din jakt på din nya diskmaskin. Om du vill läsa mer och bli ännu vassare i hemmet, så rekommenderar vi att du läser:

Och dela gärna artikeln. Det hjälper oss att synes för fler, tack så mycket. Gå till startsidan

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 3 / 5. Röster: 1

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *