Tre metoder för att bleka tänderna:

4.5
(2)

När man arbetar på ett byggprojekt får man olika resultatet beroende på vilket material och metod man använder. När det kommer till tandblekning, någonting som har blivit oerhört populärt på sistone, så är det samma sak. Idag finns det primärt tre olika sätt att bleka sina tänder.

Samtidigt är vita och snygga tänder inte en garanti för att man har en god munhälsa och man bör alltid borsta tänderna två gånger om dagen. Precis som med allt annat för oss byggintresserade är rätt verktyg A och O, även när man borstar tänderna. En eltandborste är det absolut bästa sättet att se till att ens tänder håller sig rena och hälsosamma. Om du vill se utbudet av olika tandblekningsmetoder är https://tandblekningbutiken.se/ ett bra ställe att börja på. I den här texten kommer vi att ge dig en snabb genomgång kring de tre populäraste sätten som man kan bleka sina tänder på.

Tandblekning hos en tandläkare

Detta kan verka som det mest självklara valet för den som är intresserad av att bleka tänderna och det är inte särskilt svårt att förstå varför. Tandblekning hos en tandläkare gör att man kan se resultat mer eller mindre direkt efter behandling och du blir samtidigt vägledd genom hela processen av utbildade proffs. Den största nackdelen med detta är dock priset. Även om man använder sig av folktandvården kan tandblekning vara rätt dyrt och kräver dessutom att man besöker en klinik flera gånger för att behandlingen ska verka så bra som möjligt. Om du känner att du vill få till en förändring kan detta dock vara ett bra alternativ att börja med, föra att sedan bibehålla blekningen med någon av de andra metoderna som vi går igenom här nedanför.

White strips/tandblekningsskenor

Tandblekningsskenor, eller white strips som det också kallas, är precis som namnet skvallrar om en tandblekningsmetod där man använder sig av en bettskena för att bleka tänderna. Detta gör det möjligt att på ett kostnadseffektivt sätt bleka sina tänder utan att man behöver besöka en klinik flera gånger under behandlingen. Dessa blekningsskenor fungerar på olika sätt och behöver användas under olika tidsperioder så se till att du läser på noggrant i bruksanvisningen innan du sätter igång med att använda white strips. Resultaten kan dock ta ett tag innan de blir märkbara då detta inte är lika kraftigt som det som tandläkare har tillgång till.

Tandblekningspenna

Om du känner att du bara har en eller två tänder som du skulle vilja bleka, eller om du bara skulle vilja testa på hur det är att bleka tänder utan att behöva lägga ner en massa tid och resurser, kan en tandblekningspenna vara den perfekta lösningen. En tandblekningspenna gör det möjligt att enkelt och smidigt applicera en tandblekningsgel som man sedan låter verka i 20 minuter. Detta är alltså ett väldigt tillgängligt och enkelt sätt att testa på tandblekning och kan vara någonting som är väl värt att undersöka närmare.


Tack för att ni läste!

Som alltid, tack för att ni läste, hoppas ni fick lite information kring tandblekningsmetoder 🙂 Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidanOm vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.5 / 5. Röster: 2

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *