Skydda ditt hem medans du är på semester

smarta el-uttag
0
(0)

Samtidigt som det är skönt att vara iväg kan det ofta förvandlas till en känsla av oro. Att lämna huset utan tillsyn. Hus som ser ut som om de är tomma blir ofta ett enkelt byte för tjuvar – och enligt de senaste siffrorna ser antalet inbrott inte ut att minska.

Att använda smarta el-uttag kan vara lösningen på ditt problem. Dessa kan schemalägga dina lampor för att slå på och stänga medan du är borta, för att härma utseendet som någon är hemma. Detta fungerar via en app, som du kan komma åt via din smartphone eller surfplatta, vilket gör att du kan hänga på stranden och kontrollera dina lampor.

Och inte bara det.

Har du någonsin gått hemmifrån och plötsligt undrat om du stängde av spisen? Japp, du behöver du inte springa tillbaka, stäng av el-uttaget genom telefonen. Det kan till och med vara en bra ide att stänga det mesta varje gång du går hemmifrån. Inte bara minskar du risken för brandrelaterade olyckor du sparar både på miljön och plånboken.

WiFi Smart Plug, Home

  • Fjärrstyr vägguttagen med din smartphone
  • Stäng av strömmen – Enkelt och säkert
  • Smart timer-funktion

Vad är ett smart uttag?

Smarta pluggar ser ungefär ut som vanliga, förutom att de har ett uttag på framsidan som du ansluter din el till – lampor, högtalare, TV: er, kaffebryggare, spisar och mer. När du har ställt in kontakten via ditt wi-fi-nätverk är det bara att logga in. Som en extra bonus fungerar de också med röstassistenter (Alexa, Siri och Google Home).

Om du verkligen ser allvaret med att skapa ett smart hem kan det vara värt att överväga dessa. Med fler ihopkopplade enheter kan du också kan styra alla andra enheter via samma app. Dessutom, eftersom det är utformat för att byta ut dina originaluttag, skapar det en snyggare och mindre skrymmande estetik än de som ansluter till dina befintliga.

Nu behöver du bara koppla av och njuta av din resa!


Tack för att du läste. Om du är intresserad av att läsa mer och bli ännu vassare i hemmet. Då rekommenderar vi att du läser:

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 0 / 5. Röster: 0

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *