Test av poolrobotar. Vilken Àr bÀst i test?

poolrobot test
4.7
(3)

Att bestÀmma att du vill ha en poolrobot Àr en sak, att vÀlja vilken som Àr rÀtt för dig Àr helt en annan!

I det hÀr inlÀgget diskuterar vi de populÀraste modellerna, vilken som Àr bÀst och vart du hittar bÀsta priset. Allt för att göra din beslutsprocess lite enklare. Dessutom hittar du en omfattande köpguide som ger dig alla tips och tricks du behöver inför ditt köp. VÄran förhoppning Àr att du ska göra ett medvetet och informerat val.

HÀng med sÄ gör vi ett bÀttre val tilsammans.

Vi rekommenderar:

poolrobot test

Poolrobot Pooli Climber

poolrobot test

Poolrobot Pooli Easyclean

poolrobot test

Poolrobot Pooli Falcon

Vi pĂ„ byggvaror24 Ă€r 100 procent oberoende frĂ„n tillverkare, annonsörer och andra intressenter. VĂ„rat jobb Ă€r att undersöka vad som finns pĂ„ marknaden, och handplockar sjĂ€lva de maskiner som vi testar. Vi erhĂ„ller provision per klick som gĂ„r till sĂ€ljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det Ă€r vad som tillĂ„ter oss att fortsĂ€tta.


1. Pooli Climber – BĂ€st i test

poolrobot test
poolrobot test

Snabb effektiv och mycket lÀttanvÀnd poolrobot.

Den nya poolroboten Climber frÄn varumÀrket Pooli rengör alla poolens omrÄden och Àr helt sjÀlvgÄende. Den Àr kompatibel med alla typer av pooler och töms med hjÀlp av en filterbehÄllare enkelt frÄn robotens ovansida.

Poolroboten Climber tillverkades för att göra poolÀgandet till en bris. Med ett intelligent program integrerat i styrenheten behöver du bara lÀgga ner den i poolvattnet och trycka pÄ motsvarande knapp. Sen kan du se pÄ medans den rengör din pool pÄ ett effektivt och snabbt sÀtt. Den omfattande tekniken och lÀtta vikten gör poolroboten bÄde lÀtt att underhÄlla och anvÀnda.

Vi tycker att det hĂ€r Ă€r ett utmĂ€rkt val för sĂ„val stora som smĂ„ pooler. En poolrengöringsrobot som rengör poolbotten, vĂ€ggar och vatten. Roboten har en reningsrĂ€ckvidd pĂ„ upp till 120mÂČ. Filterdensiteten Ă€r 180 mikron. Roboten har en sĂ€kring som gör att den inte kör över poolkanten utan hĂ„ller sig innanför poolen. Ett vĂ€ldigt enkelt poolĂ€gande – Med andra ord.

Fördelar:

 • LĂ€ttanvĂ€nd
 • Bra storlek
 • PrisvĂ€rd
 • Bra resultat

Nackdelar:

 • FĂ„ rengöringsprogram

2. Pooli EasyClean – Mest prisvĂ€rd

poolrobot test
poolrobot test

PrisvÀrd poolrobot för pooler upp till 100kvm2.

EasyClean Àr en liten behÀndig robot som klarar pooler upp till 100kvm2 med en rengöringskapacitet pÄ 10m³/tim trots dess lÀtta vikt. Denna poolrobot kommer ocksÄ att spara dig pengar eftersom den Àr Ätta gÄnger mer energieffektiv Àn sug- eller tryckrengöring. nvÀnder en ny teknik med uppladdningsbart batteri som drivmedel. Utan nÄgon risk för kabeltvist. Teknologin gör att poolroboten automatiskt kommer att ta sig till poolkanten nÀr batteriet hÄller pÄ att ta slut.

Pooli easyclean Àr en av de bÀsta bÄde nÀr det gÀller pris och prestanda. Denna poolroboten Àr vÀrd vartenda öre, eftersom den kommer att skrubba varenda millimeter av din pool, inklusive golv och vÀggar!

Fördelar:

 • PrisvĂ€rd
 • Enkel att anvĂ€nda
 • Bra kapacitet

Nackdelar:

 • Klarar ej stora lutningar

3. Pooli Falcon – Toppbetyg

poolrobot test
poolrobot test

Effektiv och populĂ€r poolrobot som rengör upp till 70 mÂČ poolbotten

Denna moderna och effektiva poolrobot Ă€r designad för att rengöra poolbotten med en vĂ€ldigt hög sugkraft pĂ„ 20 kubikmeter per timme för optimal rengöring. 

Dess rengöringsfilter har en hög kapacitet och öppnas enkelt frĂ„n ovansidan. Roboten har tre olika rengöringsprogram beroende pĂ„ hur stort ditt rengöringsbehov Ă€r; ju mindre smuts desto kortare regöringstid. 
Roboten Ă€r utrustad med smĂ„ hjul och borsta som tillsammans gör att den fĂ€rdas framĂ„t och rengör samtidigt för en effektiv rengöring. 

Poolroboten fungerar precis lika bra pÄ pooler ovan mark som nedgrÀvbara pooler, samt rengör poolen oavsett om den Àr fyrkantig, oval eller rund. Poolroboten fungerar Àven pÄ pool-liner.

Fördelar:

 • Smidig
 • Enkel att anvĂ€nda
 • GĂ„r att koppla ihop med telefon

Nackdelar:

 • Klarar ej stora lutningar
 • FĂ„ rengöringsprogram


Att tÀnka pÄ inför ditt köp

Att stÀda poolen Àr ett mÄste för att fÄ en ren och behaglig kÀnsla nÀr man badar. Sand och annat skrÀp som inte flyter och fastnar i brÀddavloppet hamnar pÄ botten av poolen och mÄste dammsugas upp. Antigen gör man det sjÀlv med en pooldammsugare eller lÄter man en poolrobot sköta jobbet. Idag fÄr man en bra poolrobot för en överkomlig peng. Men att vÀlja bland sÄ mÄnga modeller, funtioner och aspekter kan lÀtt bli övervÀldigande. För att processen ska bli enklare och underlÀttas kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Det lÄter uppenbart men att identifiera varför du behöver den Àr kanske den viktigaste aspekten i din beslutsprocess. Behöver du den inför större tillÀmpningar? Eller till en mindre pool hemma? Vilka funktioner behöver du? Vilka funktioner behöver du inte osv..

2.BestÀm din budget.

Om du har en specifik budget i Ätanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjÀlpa dig att begrÀnsa de mÀrken du tittar pÄ, samt hjÀlpa dig att avgöra vilka funktioner som Àr viktiga och vilka som inte Àr de.

3.VÀlj ett vÀlrenommerat varumÀrke.

Som du kan förvÀnta dig, desto bÀttre varumÀrke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bÀttre kvalitet, men det Àr inte alltid fallet. Det Àr inte bara produktens kvalitet som Àr viktig. Det handlar ocksÄ om kundservice om du har nÄgra frÄgor eller om du inte Àr helt nöjd med ditt köp. Pooli Àr ett exempel pÄ ett stort varumÀrke med bra kundservice.

4.JÀmför marknaden.

Genom att kolla in vÄra recensioner och utforska vÄra tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns sÄ mÄnga fantastiska modeller dÀr ute. Vi rekommenderar starkt modellerna i vÄr guide, men vi uppmanar dig ocksÄ att titta pÄ de mÄnga recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jÀmföra priser och fÄ bÀsta möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har Ă€ntligen beslutat dig – det Ă€r fantastiskt! NĂ€r du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det Ă€r ocksĂ„ viktigt att kontrollera om produkten sĂ€ljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör som extra blad eller batterier kan ocksĂ„ köpas mycket enkelt online sĂ„ det Ă€r inte nödvĂ€ndigt. Slutligen, se till att du lĂ€ser alla anvisningarna sĂ„ att det finns sĂ€rskilda sĂ€kerhetsproblem att tĂ€nka pĂ„ med sĂ„dan utrustning.

Poolrobot test

Ju dyrare en maskin, desto mer efterforskning krÀvs för att göra rÀtt köp. Förhoppningsvis har vi hjÀlpt dig spara lite av den tiden med vÄra recensioner och vÄr köpguide.

Marknaden har kommit lÄngt och blir bara bÀttre och bÀttre. Det finns sÄ mÄnga fantastiska mÀrken och modeller att vÀlja mellan. Kom ihÄg att frÄga dig sjÀlv vilka funktioner som Àr viktiga för dig och vilken typ av pris du Àr villig att betala. Genom att göra detta kan du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.

 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du lĂ€ste 🙂 Hoppas att du lĂ€rde dig nĂ„got om poolrobot test. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi fĂ„r en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! HĂ€r gĂ„r du till startsidan. Om vill du lĂ€sa mer kan du gĂ„ hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.7 / 5. Röster: 3

Inga röster hittils.. Var den första som betygsÀtter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vÀnner!

Vi Àr ledsna att vi inte höll mÄttet

LÄt oss göra det bÀttre!

Vad tycker du vi kan göra bÀttre?

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *