Test av polermaskiner. Vilken Àr bÀst i test?

3.8
(5)

Att bestÀmma att du vill ha en polermaskin Àr en sak, att vÀlja vilken polermaskin som Àr rÀtt för dig Àr helt en annan!

Vi tagit fram en detaljerad lista med de mest populÀra polermaskinerna för att göra din beslutsprocess lite enklare. Dessutom hittar du en omfattande köpguide som ger dig alla tips och tricks du behöver inför ditt köp. NÀr du har lÀst klart kommer du att vara en expert pÄ polermaskiner och ha en mycket bÀttre uppfattning om vad du behöver!

Vi listar de 3 bÀsta polermaskinerna:

Dewalt DWP849X

Bosch GPO 14 CE

Ryobi R18B-0

Vi pĂ„ byggvaror24 Ă€r 100 procent oberoende frĂ„n tillverkare, annonsörer och andra intressenter. VĂ„rat jobb Ă€r att undersöka vad som finns pĂ„ marknaden, och handplockar sjĂ€lva de maskiner som vi testar. Dock erhĂ„ller vi provision per klick som gĂ„r till sĂ€ljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det Ă€r vad som tillĂ„ter oss att fortsĂ€tta.


1. Dewalt DWP849X – BĂ€st i test!

bÀst i test polermaskin
bÀst i test polermaskin

Dewalt Àr ett vÀlkÀnt varumÀrke nÀr det kommer till gedigna elverktyg och det hÀr Àr inget undantag.

Exklusivt utvecklad för bÄde proffs och bÄt och bil-eantusiaster. Byggkvaliten Àr ordentlig och kommer med en kraftfull 12 amp-motor som leverarar hela 1250W med en stor skivdiameter pÄ 180mm. Dewalt Àr egonomiskt utformad, kÀnns skön i handen och Àr lÀtt att hantera tack vare dess relativt lÄga vikt. Recensioner vi lÀst lÄter mer som sÀljargument och pÄpekar dess lÄnga livslÀngd. VarumÀrkeslojaliteten Àr onekligen hög men efter att ha anvÀnt Dewalt DWP849X kan jag intyga och försÀkra er om att den lever upp till sitt namn.

Vi placerar den som nummer 1 pÄ vÄran lista eftersom det hÀr inte Àr Ànnu ett verktyg. Det Àr ett verktyg som klarar av det mesta, med god prestanda och som kommer att hÄlla i mÄnga Är framöver till ett schysst pris.


2. Bosch GPO 14 CE – Toppbetyg

bÀst i test polermaskin
BĂ€st i test polermaskin

En kraftfull polermaskin pÄ 1400 W med ergonomiskt D-handtag med Softgrip för smidig greppvÀxling i olika arbetsstÀllningar.

Bosch GPO 14 Àr lÀtt att hantera. Den mjuka starten, avtryckarknappen och lÄset fungerar sömlöst, vilket betyder att du snabbt kommer igÄng och det Àr lÀtt att justera hastigheten med 1 finger medans du arbetar. Maskinen kÀnns genomgÄende bra, jag kÀnde inte nÄgot mekaniskt skrÀp, mer en konsekvent arbetsupplevelse ur en anvÀndares perspektiv.

Polermaskinen Àr kompakt och vÀger bara 2,5 kg, vilket gör jobbet smidigare. Den Àr utrustad med 6-lÀges varvtalsinstÀllning för bearbetning av olika material. Jag gillar de initiala hastighetsinstÀllningarna 1 = 700, 2 = 1200, 3 = 1600 och sedan upp till cirka 3 000, vilket ger nÄgra arbetsalternativ.

Bosch GPO 14 CE Àr en mycket vÀlbyggd maskin och kÀnns vÀl balanserad i handen. Den enda strömbrytaren Àr trevlig och lÄses till / frÄn sÄ lÄngt enklare Àn att ha en separat lÄsknapp. Jag blev besviken över att sidhandtaget inte var en mjuk gummiliknande typ men bortsett frÄn det var upplevelsen positiv och stundtals till och med imponerande bra.


3. Ryobi R18B-0 – BĂ€sta budgetval

polermaskin köpguide vilken polermaskin
BĂ€st i test polermaskin

Polera bilen, bÄten och andra stora ytor snabbt och enkelt utan att bli trött i armarn. Ryobi R18B-0 Àr en batteridriven polermaskin med stor polertrissa, idealisk för att polera stora ytor men Àven mindre ytor som t.ex. trÀmöbler.

Batteridriften Àr en stor fördel, dÄ du kan jobba bÄde inom- och utomhus Àven dÀr du inte har tillgÄng till eluttag. Och du slipper hÄlla reda pÄ sladden för att den inte ska smutsa ner eller göra repor pÄ den nypolerade ytan. Putsmaskinen har en jÀmförelsevis liten motor som ÀndÄ ger 2500 varv/min. Den 254 mm stora polertrissan har ett oscillerande rörelsemönster som Àr effektivt och ger ett snyggt resultat utan att lÀmna cirkelmönster efter sig.


Ryobi Ă€r liten till sin storlek och kostar mindre Ă€n hĂ€lften av andra modeller. Det Ă€r mer ett mjukt vax- / poleringsverktyg, dvs. idealiskt för vanlig vaxapplikation. HalvmĂ„neformade handtaget ger ett ergonomiskt fast grepp. Överlag tycker jag maskinen kĂ€nns bra och lĂ€mpar sig vĂ€l för lite mindre krĂ€vande uppdrag.


4. Flex XFE 15-150 – Proffsig kĂ€nsla

flex bÀst i test polermaskin
Polermaskin test

FLEX XFE 15-150 Àr en proffsmaskin med en slaglÀngd pÄ 15 mm och ett varvtal pÄ 7600/min.

Polermaskinen Àr friexcenterroterande för hologramfri slutbehandling och dessutom utrustad med en polstrad specialkardborre-rondell med en diameter pÄ 140 mm. Maskinen Àr vÀl balanserad, kÀnns bra i handen och Àr idealisk för temperaturkÀnsliga lacker tack vare lÄg vÀrmeutveckling.Utöver en kraftfull och högpresterand motor har Flex lÄga ljudnivÄer och lÄga vibrationer. Integrerad mjukstart som förhindrar ryck vid start dessutom gÄr det att lÄsa strömbrytaren för kontinuerlig drift.

GreppkÄpan Àr ergonomiskt utformad med Softgrip och hanteras enkelt med precision samtidigt som den alltid Àr bekvÀm och sÀker att hÄlla i. Den nÀtta vikten och kompakta designen gör den till en behÀndig maskin för alla arbeten.

En sladdlös oscillerande polerarmaskin, som drivs med 5 amp batterier. Kan polera i upp till 45 minuter under tung anvĂ€ndning – mer Ă€n tillrĂ€ckligt med tid! Om du letar efter mer rörlighet, mindre krĂ„ngel och en smĂ€rtfri polerupplevelse – Ă€r det dags att klippa sladden.


Att tÀnka pÄ inför ditt köp

Att köpa en polermaskin kan underlÀttas genom att följa fem steg: identifiera dina behov, bestÀmma din budget, vÀlja ett mÀrke, jÀmföra marknaden och slutligen; köpa!

1.Identifiera dina behov.

Det kanske lÄter uppenbart men att identifiera varför du behöver en polermaskin Àr kanske den viktigaste aspekten i din beslutsprocess. Behöver du den inför större, tyngre arbeten, behöver du en starkare motor? Om du vill ha den till mindre smÄ, enkla jobb hemma kanske en mindre modell Àr bÀttre.

2.BestÀm din budget.

Om du har en specifik budget i Ätanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjÀlpa dig att begrÀnsa de mÀrken du tittar pÄ, samt hjÀlpa dig att avgöra vilka funktioner som Àr viktiga och vilka som inte Àr de.

3.VÀlj ett vÀlrenommerat varumÀrke.

Som du kan förvÀnta dig, desto bÀttre varumÀrke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bÀttre kvalitet, men det Àr inte alltid fallet. Det Àr inte bara maskinens kvalitet som Àr viktig. Det handlar ocksÄ om kundservice om du har nÄgra frÄgor eller om du inte Àr helt nöjd med ditt köp. DeWalt och Metabo och Bosch Àr ett par exempel pÄ stora varumÀrken.

4.JÀmför marknaden.

Genom att kolla in vÄra detaljerade recensioner och utforska vÄra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns bara sÄ mÄnga fantastiska polermaskiner dÀr ute. Vi rekommenderar starkt polermaskinerna i vÄr guide, men vi uppmanar dig ocksÄ att titta pÄ de mÄnga recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jÀmföra priser och fÄ bÀsta möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har Ă€ntligen beslutat dig – det Ă€r fantastiskt! NĂ€r du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det Ă€r ocksĂ„ viktigt att kontrollera om maskinen sĂ€ljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör som extra batterier kan köpas mycket enkelt online sĂ„ det Ă€r inte nödvĂ€ndigt. Slutligen, se till att du lĂ€ser alla anvisningarna sĂ„ att det inte finns sĂ€rskilda sĂ€kerhetsproblem att tĂ€nka pĂ„ med sĂ„dan utrustning.

BĂ€sta polermaskinen

Det krÀvs efterforskning för att göra ett bra köp. Förhoppningsvis har vi hjÀlpt dig spara lite av den tiden med vÄr polermaskin test.

Det finns mÄnga fantastiska mÀrken och modeller att vÀlja mellan. Kom ihÄg att frÄga dig sjÀlv vad du kommer att anvÀnda det till, vilka funktioner som Àr viktigast för dig och vilket pris du Àr villig att betala. Genom att göra detta kommer du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.

Lycka till!

Som alltid, tack för att du lĂ€ste 🙂 Hoppas att du lĂ€rde dig nĂ„got om polermaskin test. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi fĂ„r en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! HĂ€r gĂ„r du till startsidan, om vill du lĂ€sa mer, gĂ„ hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 3.8 / 5. Röster: 5

Inga röster hittils.. Var den första som betygsÀtter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vÀnner!

Vi Àr ledsna att vi inte höll mÄttet

LÄt oss göra det bÀttre!

Vad tycker du vi kan göra bÀttre?

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *