Test av Infraröd bastu. Vilken är bästa valet?

infraröd bastu test
4.3
(6)

Att bestämma att du vill ha en infraröd bastu är en sak, att välja vilken som är rätt för dig är helt en annan!

Vi tagit fram en lista med de populäraste alternativen, våra egna åsikter, vilken som är bäst och vart du hittar bästa priset. Allt för att göra din beslutsprocess lite enklare. Dessutom hittar du en omfattande köpguide som ger dig massor av tips och tricks. Våran förhoppning är att ditt beslut ska bli enklare. Häng med oss så gör vi ett bättre val tilsammans.

Vi rekommenderar:

Infraröd bastu Brilliant

Infraröd bastu Ambience A3

Bastu Combine I – 2-i-1

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de maskiner som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.


1. Bastu Brilliant – Bäst i test

infraröd bastu test
infraröd bastu test

En populär bästu för 3 personer med 6 st keramiska värmare, intern kontrollpanel, MP3-spelare och radio.

Brilliant har en digital kontrollpanel på insidan där man smidigt kontrollerar värmen, stereon och lamporna. De interna infraröda värmarna låter dig kontrollera temperaturen med fullt spektrum. Musikanläggningen kommer utrustad med USB och Bluetooth-kompatibilitet. I bastun finns också en luft-joniserare för att upplevelsen ska bli mer harmoniskt. Materialet som bastun är gjort av heter kanadensikt granträd och lämpar sig utmärkt för höga temperaturer.

Utöver det kommer bastun levererad i paneler, vilket gör att monteringen genomförs enkelt. Brilliant levereras även med en elegant glasdörr med stilrent metallhandtag. Ett bra val.


2. Ambience A3 – Toppbetyg

infraröd bastu test
infraröd bastu test

Modern bastu för 3 personer med 6 keramiska värmepaneler, styrenhet samt luftjoniserare.

Det här är en komplett bastu, med allt vad det innebär. De 6 interna keramiska värmare ger tillräckligt med effekt och snabb temperaturreglering. Luftjoniseraren renar luften och bekämpar odörer genom att motverka bakterier och mögel. Styrenheten har funktioner för reglering av temperatur- och tidsinställningar samt musikuppspelning. Den här modellen kommer med dubbla kontrollpanelerna, en på insidan och en på utsidan vilket gör att du kan styra bastun både från insidan och utsidan.

Liksom bastu nummer 1 är den här tillverkad av granträd och levereras i färdiga panel som är enkla att montera ihop. Ett färdigt bastupaket till bra pris.


3. Bastu Combine 2-i-1 – Mest Prisvärd

BÄST I TEST INFRARÖD BASTU
infraröd bastu test

Denna bastu är för dig som verkligen vill få ut så mycket som möjligt av ditt bastubad.

Det här är en kombinationsbastu. Det betyder att den har både ett kraftigt bastuaggregat och effektiva infraröda kolfibervärmare. Att reglera temperaturen och att uppnå höga temperaturer blir därför sällan ett problem med kompimenterande värmekällor. Detta är en rejäl bastu med gott om utrymme lämplig för 3 eller 4 personer, beroende av modell. Utöver det kommer den med ett intern Touch-kontrollsystem med inställningar för: tid, timer, temperatur, belysning och musikanläggning.

En sofistikerad modell av bastu med lyxiga funktioner och en lång garantiperiod följt av ett helt okej pris. Med det sagt placerar vi den som nummer 3 på våran lista och ”mest prisvärd”.


Att tänka på inför ditt köp

Att köpa en infraröd bastu är svårt, med så många modeller, funtioner och aspekter att ta i beaktning. Men för att processen ska bli enklare och underlättas kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Det kanske låter uppenbart men att identifiera dina behov kan vara den viktigaste aspekten i din beslutsprocess.Vilka funktioner behöver du? Vilka funktioner behöver du inte osv..

2.Bestäm din budget.

Om du har en specifik budget i åtanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte bara det. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp.

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med sådan utrustning.

Infraröd bastu test

Ju dyrare köp, desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Infraröda bastu har kommit långt och blir bara bättre och bättre. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv vilka funktioner som är viktigast för dig och vilken typ av pris du är villig att betala. Genom att göra detta kan du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.


 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om infraröd bastu test. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.3 / 5. Röster: 6

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *