Bästa trallskruven. Bäst i test.

bästa trallskruven 4
3.5
(4)

Fördelarna med en kvalitetsskruv är många och förutom att riskera att göra om arbetet vid ett senare tillfälle är de oftast mycket enklare att både hantera och gör jobbet snyggare.

Vi rekommenderar att du väljer en skruv från välkända märken. Både eftersom de är testade och godkända sedan årtionden tillbaka. Valet avgörs sedan av träslag, dimensioner och läge. Är det ett utsatt läge, så kan de vara värt att satsa på en extra tålig rostskyddad skruv. bästa trallskruven

Vi rekommenderar:

Essve Torpedo Max III

”Bäst i test: Bästa skruven”

Essve 701560

”Bra val vid tuffa applikationer”

Gunnebo 15116

”Mest värde för pengarna”

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de produkter som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.


1. Essve Torpedo Max III – Bäst i test

bästa trallskruven

Utsedd ”Sveriges bästa trallskruv” enligt Testfakta.

Vi håller med om det uttalandet, det är en ordentlig och ytbehandlad trallskruv med TXfäste/bits, avsedd för montering av trallvirke mot träregel. Anpassad för att användas i utsatta miljöer där rörelser i konstruktionen är påtagligt, som t.ex marin miljö, poolområden, staket, räcken och trappor.

  • Bra grepp
  • Dold konstruktion
  • Bra dragfasthållhet

2. Essve 701560 – Bra val

BÄST I TEST TRALLSKRUV

En kvalitetsskruv avsedd för dolt montage av exempelvis vanligt tryckimpregnerat trallvirke

Essve 701560 är en robust trallskruv tillverkad av rostfritt syrafast stål . Den pilformade spetsen minimerar risk för sprickbildning samt reducerar iskruvningsmomentet. Under huvudet finns en gänga som skapar en hög klämkraft mellan trallbrädan och bärande regel, det cylindriska huvudet ger ett minimalt synligt ingångs hål.

  • Bra grepp
  • Mycket bra dragfasthållhet
  • Rostfri

3. Gunnebo 15116 – Mest prisvärd

bästa trallskruven

Troligen Sveriges mest använda trallskruv.

Den unika huvudformen försänker sig väl i trä samtidigt som den fungerar bättre med beslag än traditionella försänkta skruvar. Alla skruvar har sågtandad gänga som minskar indrivningsmomentet. Passar för de flesta montage i trä, spånskivor, plast och plugg.

  • Dold konstruktion
  • Bra grepp
  • Prisvärd

Att tänka på inför ditt köp

För att välja de bästa trallskruvarna för just ditt projekt, överväg trallmaterialet och klimatet. Det mest använda trallmaterialet är tryckbehandlat virke. De kemikalier som används för att göra den typen av virke motståndskraftigt mot sönderfall orsakar också korrosion av järn. Därför kan det vara bra med flerbelagda galvaniserade eller rostfria trallskruvar eftersom de är kompatibla med behandlat virke.

Korrosion kan också vara ett problem när det förekommer salt i luften speicellt i och runt omkring kustområden. Medans galvaniserade trallskruvar i rostfritt stål ger gott om korrosionsbeständighet vid normal användning, är dyrare rostfria skruvar oftast ett bättre val för hårda, salta förhållanden. Rostfria stålalternativ inkluderar högre nickel- och molybdenhalt som ökar motståndet mot grop från kloridexponering.

Utöver typen av skruv måste skruvarna vara tillräckligt långa för att tränga in minst 25mm i materialet under. Tre-tums (80mm) trallskruvar är det vanliga valet för de flesta standarapplikationer, men det kan också variera beroende på tjockleken på det trall du använder.

Om du vill att processen ska bli enklare och underlättas kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Försök att idintifiera vilken sorts skruv du behöver, Vilket material och hur långa.

2.Bestäm din budget.

Om du har en specifik budget i åtanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet.

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! Kom ihåg att kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med..

Bästa trallskruven

Förhoppningsvis har vi hjälpt dig välja ut den bästa trallskruven med våra recensioner och vår köpguide. Att välja rätt trallskruv kan verka obetydligt men det kan och kommer spara dig mycket arbete i framtiden. För oftast så kan vi spara oss själva att behöva renovera och göra om i framtiden när vi väljer en produkt av hög kvalitet som är ämnad för ändamålet.


Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bästa trallskruven. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 3.5 / 5. Röster: 4

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Summary
Review Date
Reviewed Item
Trallskruv
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *