Bästa innerdörren. Vi rekommenderar 3 kvalitetsdörrar

bästa innerdörren
4.5
(2)

En snygg innerdörr kan göra stor skillnad i ett rum. Det är dock stor skillnad på att veta vad du behöver och att faktiskt hitta det.

För att göra det lite enklare för dig att hitta en riktigt snygg innerdörr har vi bestämt oss för att skriva den här artikeln där vi valt ut de tre bäst på marknaden. Självklart har vi också skapat en stor köpguide för att du själv ska kunna hitta en snygg innerdörr om du inte är nöjd med de tre som vi valt ut. När du läst klart den här artikeln kommer du vara expert på innerdörrar och ha en mycket bättre uppfattning över vad du behöver

Vi listar de 3 bästa innerdörrarna:

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de produkter som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.


1. Innerdörr Massiv – Bäst i test

vilken är bästa innerdörren

Första dörren kommer från Hemfint och den är både brandsäker och ljuddämpande. Riktigt bra dörr för ett riktigt schysst pris

Massiv är en dörr från effektdörren där det märks att mycket tanke har gått till både design och funktion. Designen är enkel och stilren vilket gör att den kommer passa riktigt bra i de flesta rum. Dessutom är dörren brandsäker med Ei30. Det innebär att dörren är byggd för att stå emot brand i upp till 30 minuter. Detta kan alltså vara ett riktigt bra alternativ till exempel för att montera i köket där bränder kan uppstå. Förutom det är dörren ljudklassad upp till 35 dB vilket är bra om du har högljudda barn eller tonåringar i hemmet.

Den här dörren passar dig som förväntar dig kvalité. Den kommer passa riktigt bra in i ditt hem och den kommer hålla i ett bra tag. Du får en garanti på två år men dörren kommer hålla mycket längre än så.

Fördelar:

 • Både brandsäker och ljudklassad
 • Riktigt bra kvalité
 • Snygg design

Nackdelar:

 • Relativt dyr

2. Innerdörr Formpressad 3 Gammal STD Diplomat – Mest prisvärd

bäst i test innerdörr

Om du har ett äldre hus och vill byta ut dina innerdörrar passar denna perfekt. Du får samma fina design med riktigt bra kvalité.

Om du har ett hus byggt innan 1972 är det väldigt troligt att ditt använder sig av gamla gångjärn som inte längre passar många nya dörrar. Den här skiljer sig dock från mängden. Om du vill byta ut dina gamla innerdörrar utan att behöva byta hela dörrkarmen kan detta därför vara ett väldigt bra alternativ. Självklart håller dörren hög kvalité, till ett bra pris. Nackdelarna med denna innerdörr är att den inte är brandskyddad eller ljudklassad. Om du vill ha det kommer du behöva gå upp lite i pris.

Gammal STD Diplomat passar perfekt för dig som bor i ett äldre hus och vill byta ut dina dörrar utan att behöva byta hela dörrkarmen. Du får också en bra dörr till ett bra pris, något som alltid uppskattas. Den minimalistiska designen gör också att dörren passar bra i de allra flesta rum och hem.

Fördelar:

 • Gammal STD
 • Snygg design
 • Bra kvalité

Nackdelar:

 • Inte brandskyddad eller ljudklassad

3. Innerdörr Villa 210 – Bästa budgetval

bästa innerdörren

Den här snygga innerdörren kommer från Byggmax och är troligen den billigaste dörren som finns att hitta.

För dig som inte vill spendera särskilt mycket pengar har Byggmax tagit fram en riktigt bra innerdörr med stilren estetik. För att hålla priset nere tillverkas dörren i papp som sedan målas vitt. Dörren finns i flera olika storlekar och den är vändbar vilket betyder att du inte behöver ta någon hänsyn till hängningen. Nackdelen med att tillverka dörren i papp är att den inte är särskilt hållbar. Detta är dock inget problem så länge du är försiktig med den.

Vi anser att det fantastiska priset verkligen väger upp för hållbarheten på dörren. Dess enkla design passar bra i de allra flesta rum och den är väldigt enkel att rengöra. En riktigt bra dörr för alla på en budget.

Fördelar:

 • Riktigt bra pris
 • Enkel att montera
 • Enkel att rengöra

Nackdelar:

 • ingen hållbarhet


Att tänka på inför ditt köp

Det är inte enkelt att hitta innerdörr som passar perfekt för dig. Det är därför som vi skapade vår köpguide. Vi ska nu gå igenom exakt vad du behöver ha koll på för att själva kunna hitta en riktigt snygg innerdörr till ditt hem. Vårt mål är alltid att hjälpa dig.

Bestäm dig för en budget. Det första du bör göra när du letar efter en innerdörr är att bestämma din budget. Räkna med att betala allt emellen 500-5000kr beroende på material och utsmyckningar. Det är inte enkelt att sätta en bra budget men när du lyckas kommer ditt val att bli mycket enklare. Det är därför en bra idé att spendera relativt mycket tid på detta stadie. Det kommer att löna sig i det långa loppet.

Du behöver även bestämma lite andra saker om din dörr. Vilken färg vill du ha, vilket material ska den vara tillverkad, och om du behöver andra säkerhetsåtgärder. Desto fler saker du bestämmer, desto mer kan du minska ditt sökfält och desto enklare blir det att hitta dörren som passar dina behov riktigt bra. Ibland vet du kanske inte precis vad du vill ha men försök att i alla fall bestämma några saker.

1.Identifiera dina behov.

Vad behöver du? Vilken färg, vilken höjd, bredd, extra säkerheter så som ljudklassning och brandklassning.

2.Bestäm din budget.

Bestäm dig för en specifik budget. Detta kommer hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte enbart fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Välj varumärke med god resume

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med den produkten.

 

Bästa innerdörren

Ju dyrare köp, desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Innerdörrar har kommit långt och blir bara bättre och bättre. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv vad du kommer att använda det till, vilka funktioner som är viktigast för dig och vilket pris du är villig att betala. Genom att göra detta kommer du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.

 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bästa innerdörren. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.5 / 5. Röster: 2

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *