Bästa golvvärmepaketet. Bäst i test

bäst i test golvvärme
3.8
(4)

När temperaturen sjunker är det skönt med golvvärme. Idag ska vi kolla på några av de bästa golvvärmepaketen.

Det finns många företag på marknaden som säljer golvvärme. För att du ska kunna hitta det paket som passar dig bäst har vi valt ut de tre bästa som marknaden har att erbjuda. Dessutom har vi satt ihop en köpguide så att du själv kan bedöma ifall ett golvvärmepaket kommer passa dig eller inte. Förhoppningsvis kommer du efter att du läst kunna göra ett bra val gällande din framtida golvvärme. bäst i test golvvärme

Vi listar de 3 bästa golvvärmepaketen:

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de produkter som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.


1. Flooré Golvvärmepaket – Bäst i test

bäst i test golvvärme

Detta golvvärmepaket från Flooré gör hela processen enklare förutom att vara kvalitativ och ge en behaglig värme.

När du köper detta golvvärmepaket kommer du få flera tunna skivor. Skivorna kommer i olika tjocklekar beroende på ditt golv. Om det redan är isolerat brukar skivor på 13 mm fungera bra. Om det inte är isolerat rekommenderas skivor med en tjocklek på 25 eller 50 mm. Det betyder att oavsett vilket golv du har så finns en lösning. Nackdelen med detta system är att skivorna inte alltid passar perfekt med din rumsform. Det kan därför bli problem med montering om du inte funderar över hur du ska lägga skivorna först. Detta golvvärmepaket passar perfekt för dig som vill ha ett enkelt system för golvvärme. Du kommer snabbt kunna lägga ut plattorna och få i gång din golvvärme. Dessutom kommer du garanterat att bli nöjd med effekten.

Fördelar:

 • Enkelt att montera
 • Olika tjocklekar beroende på golv
 • Allt du behöver i ett paket

Nackdelar:

 • Relativt dyrt

2. Flooré golvvärmepaket låg bygghöjd – Mest prisvärd

bästa golvvärmepaketet

Om du har en låg bygghöjd är det här det bästa golvvärmepaket för dig. Här behöver du inte mer än 20 mm betong eller spackel.

Detta är ett riktigt bra golvvärmepaket från Flooré för dig som har en låg bygghöjd men som ändå vill ha skön golvvärme. För att få ett så bra resultat som möjligt bör du gjuta in värmerören i minst 20 mm spackel eller betong. Detta kommer ge en bra värmespridning i hela rummet vilket kommer vara riktigt skönt under de kalla vintermånaderna. Nackdelarna med detta paket är att det är något dyrare än det andra golvvärmepaket från Flooré. Med det kommer du dock behöva en större mängd betong eller spackel för att få ett riktigt bra resultat.

Detta golvvärmepaket passar som sagt dig som av olika anledningar har en lägre bygghöjd. Det gör att även du kan få njuta av skön golvvärme. Om du hatar kalla vintrar, då är det här ett måste att köpa.

Fördelar:

 • Perfekt för dig med låg bygghöjd
 • Bra kvalité
 • Riktigt bra värmespridning

Nackdelar:

 • Något dyrare än det vanliga golvvärmepaketet

3. Flooré Golvvärmepaket– Bästa budgetval

bäst i test golvvärmepaket

Med detta golvvärmepaket från Flooré får du en riktigt bra produkt för ett riktigt bra pris. Bra kvalité kombineras med enkel montering.

Om du vill montera ditt eget värmegolv är detta paket från Flooré ett riktigt bra alternativ. Golvet placerar i spackel eller betong vilket gör att du får ett bra resultat. Under värmegolvet bör värmeisolering läggas för att förhindra att värmen går neråt, ner i marken. För att få så bra värmespridning som möjligt bör rören täckas med minst 45 centimeter betong innan du lägger ditt vanliga golv ovanpå. Då får du en bra spridning som kommer värma upp hela rummet utan att dra allt för mycket el. I paketet får du allt som du kommer behöva när du vill lägga ditt eget värmegolv. Nackdelen är att priset snabbt ökar om du har ett större rum. Priset som anges på hemsidan avser endast 10 m2.

Fördelar:

 • Energieffektivt
 • Du kan få riktigt bra värmespridning
 • Allt du behöver kommer med paketet

Nackdelar:

 • Priset avser endast 10 m2


Att tänka på inför ditt köp

Precis som vi lovat ska vi nu gå igenom allt du behöver veta för att själv kunna bedöma om ett golvvärmepaket kommer passa dig bra eller inte. Vi förstår att de tre alternativ som vi tagit fram inte kommer passa alla och det är därför vi vill ge dig möjligheten att utforska.

När det kommer till golvvärme måste du först fundera på vad som är viktigt för dig. Är det viktigaste att du får ett bra pris eller att golvet är energisnålt. Det är dina preferenser som kommer bestämma vilket golvvärmepaket som kommer passa dig bäst och därför måste du verkligen spendera lite tid på detta stadie.

Nästa sak som du måste fundera över är hur står budget som du har. Även om priset inte är det viktiga för dig kommer du att ha en budget. Fundera på hur mycket pengar du faktiskt är villig att spendera på din golvvärme och leta sen efter ett paket inom din budget. Genom att bestämma dig för en budget tidigt kan du spara mycket tid och därför bör du spendera lite extra tid på att verkligen bestämma en bra budget. Självklart kan du också välja att spara in på andra ställen när du byter golv för att få ett riktigt fint golvvärmepaket.

1.Identifiera dina behov.

Försök att idintifiera varför du behöver den? Behöver du den inför större, tyngre komersiella arbeten? Eller till mindre små, enkla jobb hemma. Vilka funktioner behöver du? Vilka funktioner behöver du inte osv..

2.Bestäm din budget.

Om du har en specifik budget i åtanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte enbart fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Välj varumärke med god resume

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med sådan utrustning.

 

Bäst i test golvvärme

Ju dyrare ett verktyg, desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

flismaskiner har kommit långt och blir bara bättre och bättre. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv vad du kommer att använda det till, vilka funktioner som är viktigast för dig och vilken typ av pris du är villig att betala. Genom att göra detta kan du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.

 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bäst i test golvvärme. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 3.8 / 5. Röster: 4

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *