Test av spabad: Bäst i test 2021

bäst i test spabad
4.5
(2)

Spabad kan mycket väl vara den där prylen du inte visste att du behövde. För när man väl vant sig är det svårt att vara utan. Vi tar en titt på årets bästa spabad! bäst i test spabad

Efterfrågan på spabad har ökat. Och allt fler tar chansen att skapa sin alldeles egna relaxavdelning. Kanske har det att göra med att den tilltagande nybyggnationen gjort det möjligt för folk att ge sina bostäder de förutsättningar som krävs för en bra spaupplevelse. Hur som helst finns det väldigt många olika spadbad att välja mellan. För att du ska få en snabb överblick så har vi valt att titta på tre av årets bästa val.

Vi listar de 3 bästa spabaden:

bäst i test spabad

Pooli Balboa

bäst i test spabad

Pooli Delta

bäst i test spabad

Catalina Carlton

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de produkter som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.

NamnKapacitetPris Butik
Pooli Balboa4 personer41 199 kr
Pooli Delta4 personer39 999 kr
Catalina Carlton6 personer169 000 kr
Cleanse SR829C5 personer43 995 kr 
SUPER CAMARO (Uppblåsbart)5 personer15 590 kr

1. Pooli Balboa – Bäst i test

bäst i test spabad
bäst i test spabad

Pooli har flera av marknadens mest praktiska ute- och spabad. De förenar bra prisbild med hög kvalitet. Deras fyrapersoner modell Pooli Elbe är tillräckligt rymlig för sköna stunder, men samtidigt tillräckligt smidig för att inte bli onödigt otymplig.

Som utespa blir Elbe ett riktigt bra komplement till trädgårdsbilden. Och är på många sätt en garanti för avslappning. Men vad kännetecknar egentligen Pooli Elbe? Till ytan sett framstår det som ett väldigt blygsamt spabad. Men bakom höljet döljer sig många funktioner. Isolerade ytterväggar för värmehållning, jetstråle, filter och många valmöjligheter gör att du kan använda det på dina egna villkor.

Detta spabad är ett bra val för för familjen, eller för dig som gillar att dela sköna stunder med andra. Det är så klart också ett givet val för dig som gillar att sträcka ut sig. Välj mellan massageläge, bubblor och rinnande vatten.

Fördelar:

  • Prisvärt och rymligt.
  • Många inställningar.

Nackdelar:

  • Ej för inomhusbruk.

2. Pooli Delta – Mest prisvärd

bäst i test spabad
bäst i test spabad

Cirkelformade Delta från Pooli är ett utespa som gör sig bra i alla väder. Oavsett om du gillar kontrastvärme och vinterbad, eller helt enkelt vill ta ett avslappnande bad utomhus så får du mycket för pengarna.

Det första man lägger märke till är så klart det runda utförandet. Huruvida man föredrar runda eller avlånga bad är på många sätt en smaksak, men med Delta så är åtminstone fyra personer garanterade plats. Precis som övriga modeller från Pooli så erbjuds många valmöjligheter. tack vare kontrollsystemet Balboa.

Det här är ett spabad för dig som gillar runda bad som samtidigt har lite extra utrymme.. Möjligheten att reglera jetstrålen, aktivera massageläge och aktivera mysbelysning gör det till ett bra val för alla som vill ha en minnesvärd upplevelse.

Fördelar:

  • Bekväm rund form.
  • Möjliggör bad oavsett säsong.

Nackdelar:

  • Ej för inomhusbruk.

3. Catalina Carlton – Toppbetyg

bäst i test spabad
bäst i test spabad

Toppmodernt spabad med otroliga många funktioner som skapar rätt förutsättningar för en alldeles speciell upplevelse. Det givna valet för dig som vill ha unikt bekväm massage i kombination med musik och ljus för en helhetsupplevelse.

Med Carlton har Catalina lanserat det kanske i särklass mest avancerade spabadet. Inbyggda högtalare, Bluetooth-stöd, sex sittplatser, stämningsbelysning och hela fyrtiosju reglerbara jetmunstycken gör det här till valet för dig som vill ha det allra bästa.

Det här är ett spabad som är både rymligt och exklusivt. Det är ett bra val för både den lite större familjen, och för dig som helt enkelt inte vill kompromissa. Med inbyggd och automatiserad UV-rengöring så håller sig badet även fräscht avsevärt mycket längre. Helt enkelt i en egen klass.

Fördelar:

  • Unikt antal jetstrålar.
  • Väldigt många valmöjligheter.

Nackdelar:

  • Kostsamt.

Att tänka på inför ditt köp

Spabad kräver helt klart att man funderar noggrant på vad man egentligen behöver. I kombination med ökat utbud, och större omsättning, så har prisbilden för spabad förändrats i en för konsumenten positiv riktning. Man behöver absolut inte längre kompromissa mellan kvalitet, finesser och pris. Och även om våra tips inte faller dig i smaken så är vi säkra på att du kan använda dem som grund för att leta vidare. Men för att processen ska bli enklare och underlätta kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Försök att idintifiera varför du behöver den? Hur många vill bada samtidigt? Vart ska den stå? Hur myckets plats har du? Vilka funktioner vill du ha? etc..

2.Bestäm din budget.

Om du har en specifik budget i åtanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte enbart fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Välj varumärke med god resume

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med sådan utrustning.

Bäst i test spabad

Ju dyrare köp, desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Spabad har kommit långt och blir bara bättre och bättre. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv vad du vill ha, vilka funktioner som är viktigast för dig och vilket pris du är villig att betala. Genom att göra detta kommer du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.


 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bäst i test dyckertpistol. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.5 / 5. Röster: 2

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *