Test av paviljonger. Se vilken som blev bäst i test

bäst i test paviljong
4.5
(2)

Att bestämma att du vill ha en är paviljong en sak, att välja vilken som är rätt för dig är helt en annan! bäst i test paviljong

Vi tagit fram en lista med de populäraste paviljongerna, våra egna åsikter, vilken som är bäst och vart du hittar bästa priset. Allt för att göra din beslutsprocess lite enklare. Dessutom hittar du en omfattande köpguide som ger dig alla tips och tricks du behöver inför ditt köp. När du har läst klart kommer du att vara en expert på paviljonger och ha en mycket bättre uppfattning om vad du behöver!

Vi listar de 3 bästa paviljongerna:

bäst i test paviljong

Paviljong Monaco

bästa paviljongen

Paviljong Betty

paviljong test

Paviljong Hillerstorp

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de produkter som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.


NamnStorlekMaterialPris Butik
Paviljong Monaco15kvmAluminium17 295 kr
Pavijong Florida3,5×3,5mAluminium19 990 kr
Paviljong Hillerstorp3x3mStål5 279 kr
Paviljong Betty9,9kvmTrä22 995 kr

1. Paviljong Monaco – Bäst i test

bäst i test paviljong

Monaco är en trevlig paviljong formad som en hexgagon skapat för att bidra med elegans till din trädgård året om samt en plats att samlas under för komma undan både regn och sol.

Tillverkad av stabila och hållbara samt rostbeständiga aluminiumprofiler som är pulverlackerade i grått som både ger en stilren och snygg känsla samtidigt som det skyddar profilerna från naturen. Taket är tilverkat av en nästan okrossbar polykarbonat som även effektivt skyddar mot skadlig uv-strålning. Monteringen är relativt enkel, intruktionerna lättlästa. Med spaljen blir det mer tyngd och den står emot kraftiga vindar. Dessutom bidrar den till en mer ”rumskänsla”.

Ett utmärkt val, som inte kostar skjortan. Tillverkad av tåliga material och kommer att hålla i många år. Vad mer kan man kräva? Självklart kommer det finnas både billigare och dyrare alternativ, men det här tror vi är en lagom nivå av kvalitet kontra kostnad.


2. Paviljong Betty – Klassisker

bäst i test paviljong

Paviljong Betty med klassisk form är det perfekta inslaget för ännu mer trivsel i din trädgård.

Med sin rejäla konstruktion och klassiska uttryck är Betty ett perfekt sätt att samla nära och kära. Betty fungerar som en praktisk uteplats som du enkelt kan placera på din tomt. Den öppna paviljongen har ett robust tak och är formad som en hexagon som för tankarna till ett typiskt lusthus. Paviljongen är tillverkad i limträ vilket gör att den behåller sin form och stabilitet. Det ger dessutom paviljongen en slät och fin yta. Paviljongen levereras i delar som kommer att kräva minst en halv dag för att sätta ihop. Alla övriga detaljer är färdigkapade vilket gör den enkel att bygga ihop.

En klassisk tappning på paviljongen. Betty kommer lägga till elegans till vilken trädgård som helst och blir ett utmärkt skydd från solen samt en naturlig samlingsplats. Värt att nämna är också deras generösa 5 års garanti-tid.


3. Paviljong Florida – Utmanare

bäst i test paviljong

Elegant och modern paviljong med stomme av pulverlackerad rostbeständig aluminiumram och justerbart solsegel.

En paviljong som för tankarna till Karibien. Njut av sommaren i din trädgård under en luftig och elegant paviljong med solsegel. paviljongen består av en rostbeständig aluminiumkonstruktion som är mycket stabil, underhållsfri och tålig. Det naturtrogna träutseendet ger paviljongen en elegant design. Det justerbara solseglet tillverkad av UV-resistent polyester och nylon ger dig ett en behagligt ljusgenomsläpp utan att vara för mycket. Solseglet kan justeras åt sidan vilket gör att du själv kan reglera hur mycket eller lite sol som du vill släppa in. De fyra stöttepelarna är fästa på marken och kommer inte ge vika för vindar. Diskreta lock täcker skruvarna och ger en estetisk finish.

Allt som allt tycker vi det här är en högkvalitativ paviljongen designad för hela året och kan tryggt övervintra i trädgården utan att du behöver montera ner den. Vi rekommenderar dock att du förvarar solseglet inomhus under vintermånaderna.


4. Paviljong Hillerstorp – Bästa budgetval

bäst i test paviljong
paviljong hillerstorp bäst i test paviljong

Ett extremt prismedvetet val som kommer att bidra med mycket i form av trivsel.

Hillerstorp har en mörkbrun metallstomme samt tak och väggar i grå polyester. Levereras komplett med tak, sidoväggar, myggnät och metallstag för att förankra paviljongen i marken. Välj själv om du vill ha både myggnät och/eller sidovägg på en eller flera sidor av paviljongen medan de andra sidorna kan vara helt öppna. En centrerad krok i mitten av undertaket passar bra att hänga belysning eller annan dekoration i. Övre taksektionen medger ventilation i paviljongen och gör att luften passerar enklare. Den här typen av paviljong kommer dock att vara något ostabiliare i kraftig vind eftersom förankringen i marken till stor del beror på hur väl ni gräver ner metallstagen.

Det här tycker vi är det klockrena alternativet för en trevlig tillställning i trädgården utan att investera stora pengar. Det inbyggda myggnätet kommer väl til pass under kvällskvisten och väggarna går att justera efter eget tycke.


Att tänka på inför ditt köp

Att köpa en paviljong är inte lätt med så många modeller, funtioner och aspekter att ta i beaktning. Men för att processen ska bli enklare och underlättas kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Försök att idintifiera varför du behöver den? Hur stor ska den vara? Var ska den stå? Trä eller metall? etc..

2.Bestäm din budget.

Om du har en specifik budget i åtanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte enbart fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Välj varumärke med god resume

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med sådan utrustning.

Bäst i test paviljong

Efterforskning krävs för att göra ett bra köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Paviljongerna idag blir bara bättre och bättre. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv hur stor du vill att den ska vara och vilken typ av pris du är villig att betala. Genom att göra detta kommer du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.


 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bäst i test paviljong. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.5 / 5. Röster: 2

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star

1 reaktion på ”Test av paviljonger. Se vilken som blev bäst i test”

  1. Helene Liberth

    Jag har haft Hillerstorpspaviljongen i ganska många år. Har bytt tak 2 gånger. Stommenhar har hållit fantastiskt bra, fast den rubbats av vind 2 gånger (innan vi skruvade fast den). Jag saknar dock en uppgift i testerna: Hur tätt det blir kontra insekter! Jag är själv väldigt känslig mot myggbett och tål inte heller getingar så att myggnäten sluter tätt är viktigt! Jag har sett på andra paviljonger än Hillerstorp att det blir en glipa mellan myggnät och tak. Det blir det inte på Hillerstorp där taket går ner en bit på sidorna och myggnäten/väggarna löper i skenor innanför denna takdel. Ta gärna med den aspekten i era utvärderingar, jag är inte ensam om att vara t ex getingallergisk och då kan det faktiskt handla om liv och död!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *