Test av parasoller. Vi jämför populära alternativ

bäst i test parasoll
4
(6)

En parasoll kan ge behaglig och välbehövd skugga när vi behöver det som mest. Oavsett om det är på bakgården eller i pergolan hjälper den till att göra utrymmet fullständigt. bäst i test parasoll

Här har vi tagit fram de populäraste parasollen, vilken som är bäst och vart du hittar bästa priset. Dessutom hittar du en köpguide som ger dig alla tips och tricks du behöver inför ditt köp. När du har läst klart kommer du förhoppningsvis vara expert på parasoller och ha en mycket bättre uppfattning om vad du vill ha!

Våra rekommendationer:

bäst i test parasoll
Parasoll Sun
parasoll bäst i test
Parasoll Hillerstorp Lyx

bäst i test parasoll
Lerhaga parasoll 3m

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de produkter som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.


1. Parasoll Sun – Bäst i test

parasoll test

En rejäl och rubust trädgårsparasoll som ger gott om skydd utan att vara ivägen.

Robust trädgårdsparasol i aluminium med väv i polyester. Det här parasollet är en av de största i sitt slag, med 3,5 m i diameter kommer den ge gott om skydd mot solen utan att vara ivägen. Fördelen och nackdelen med den här modellen till skillnad mot andra modeller är att den här skruvas fast, det kommer såklart göra den svårt att flytta men otroligt stabil och stadig vid användning. Dessutom kommer den inte vara ivägen för ett eventuellt bord eftersom den är överhängande i sin design. Vilket, tycker vi gör den till ett solklart val vid fasta installationer när behovet för att flyttas runt är obefintligt.

Fördelar:

 • Mycket stor parasoll
 • Rejäl och stabil
 • Skruvas fast

Nackdelar:

 • Går ej flytta runt

2. Parasoll Hillerstorp Lyx – Mest prisvärd

bästa parasollen

Snygg och exklusiv design-parasoll till ett överkomligt pris.

Träparasoll från Hillerstorp med svart tyg. Nu i riktigt lyxutförande, hela 335 cm stort! Stång i trä och tyg av polyester. Smidig fällningsmekanism gör parasollet enkelt att fälla upp och fälla ned. Det här parasollet i traditionellt utförande kommer att stå stadigt ovanför solsängarna eller trädgårdsbordet, och vara mer än tillräckligt stor för att täcka alla. Enkel att montera och anvisningar är enkla att följa, det enda negativa är att foten inte följer med som standard utan den behöver köpas separat.

Fördelar:

 • Stor parasoll
 • Rejäl och stabil
 • Snygg design

Nackdelar:

 • Parasollfot ingår ej

3. Lerhaga parasoll 3m – Toppbetyg

test parasoll


En otroligt prisvärd trädgårdsparasoll som ger behaglig skugga varma dagar.

Här är en otroligt prisvärd trädgårdsparasoll som inte kommer spränga banken. Enkel att både fälla upp och ned med samt montera. Även den här väldigt stadig, mycket tack vare dess traditionella parasollfot som du säkert sett tidigare på andra modeller. Går lätt att flytta runt och även rotera för att skydda mot solen och dess förflyttningar. Vi tycker det här är ett klockrent val, som kommer vara ett välkommet tillskott till vilken trädgård och uteplats som helst.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Stor parasoll 3×3 m
 • Stabil

Nackdelar:

 • Lite ostabilare mot kraftig vind


Att tänka på inför ditt köp

Att köpa en parasoll är inte det lättaste med tanke på att det finns så många modeller, funtioner och aspekter att ta i beaktning. Men för att processen ska bli enklare och underlätta kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Försök att idintifiera varför ni behöver den? Vart ska den vara? Hur stor vill ni att den ska vara?

2.Bestäm din budget.

Om du har en specifik budget i åtanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte enbart fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Välj varumärke med god resume

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med sådan utrustning.

 

Bäst i test parasoll

Ju dyrare köp, desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Parasoller idag har kommit långt och blir bara bättre. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv vad du egentligen vill ha, vilka funktioner som är viktiga för dig och vilken typ av pris du är villig att betala. Genom att göra detta kommer du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.

 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bäst i test parasoll. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4 / 5. Röster: 6

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *