Test av ozongeneratorer. Bäst i test 2021.

bäst i test ozongenerator
2.9
(27)

Att bestämma att du vill ha en ozongenerator är en sak, att välja vilken ozongenerator som är rätt för dig är helt en annan!

Vi tagit fram en detaljerad lista med de populäraste ozongeneratorerna, våra egna åsikter, vilken som är bäst och vart du hittar bästa priset. Allt för att göra din beslutsprocess lite enklare. Dessutom hittar du en omfattande köpguide som ger dig alla tips och tricks du behöver inför ditt köp. När du har läst klart kommer du att vara en expert på ozongeneratorer och ha en mycket bättre uppfattning om vad du behöver.

Vi listar de 3 bästa ozongeneratorerna:

vilken ozongenerator är bäst

BlueLine BLC 500-D (Upp till 50kvm)

bästa ozongeneratorn

BlueLine BL 100 (Upp till 30kvm)

bäst i test ozongenerator

BlueLine BL 6000-D (Upp till 100kvm)

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de produkter som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.


1. BlueLine BLC 500-D (Upp till 50kvm)

bäst i test ozongenerator
bäst i test ozongenerator

Airmaster BlueLine BLC 500-D är en svensktillverkad ozonaggregat som genererar ozon upp till 500 mg/tim.

Ett mycket efffektivt luktsaneringsaggregatet. Ozon är en specialform av syre (s.k. aktivt syre) och produceras i maskinen genom en elektrisk urladdning. Ozonet verkar genom att oxidera organiska ämnen som bakterier, mikroorganismer och virus. Nikotin, rök, mögellukt samt andra luktämnen elimineras också genom ozonets oxidation. Slutprodukterna av oxidationen blir i de flesta fall enbart koldioxid och vatten, därmed är Airmaster helt miljövänlig. Vill du ta bort lukter snabbt och enkelt i medelstora till stora utrymmen är det här vad du vill köpa.

Lämplig för:

  • Medelstora rum
  • Mindre hus
  • Lägenheter

2. BlueLine BL 100 (Upp till 30kvm)

bäst i test ozongenerator
bäst i test ozongenerator

Airmaster BlueLine BL 100 är en svensktillverkad ozonaggregat som genererar ozon upp till 100 mg/tim.

Den minsta av aggregaten på listan och därmed det lägsta priset. En otroligt prisvärd liten ozongenerator som kommer att göra underverk i små till medelstora utrymmen. Den är mycket enkel att använda, oppla den till ett eluttag och starta aggregatet. Användningsområden inkluderar: Rökskadade lägenheter, eller dödsbon, illaluktande bilar, båtar och husvagnar samt mindre rum. Det går också använda vid mindre vattenskador för att eliminera mögel och vid andra typer av mögelproblem.

Lämplig för:

  • Bilar
  • Båtar
  • Husvagnar
  • Mindre rum

3. BlueLine BL 6000-D (Upp till 100kvm)

sanera röklukt sanera dödsbo
bäst i test ozongenerator

Airmaster BlueLine BL 6000-D är en svensktillverkad ozonaggregat som genererar ozon upp till 6000 mg/tim.

Luktsaneringsaggregatet tar effektivt bort lukter och sanerar illaluktande miljöer. Den är mycket enkel att använda. Placera ozonaggregatet där du ska använda det, koppla den till ett eluttag och ställ in önskad ozonmängd på den digitala kontrollpanelen. Kan också monteras på väggen vid fastinstallation för permanent luktborttagning vid sophantering, fettavskiljning och andra kraftiga lukter inom t.ex. industrin

Lämplig för:

  • Hela hus
  • Lägenheter
  • Kommersiellt bruk

Att tänka på inför ditt köp

Att köpa en ozongenerator är inte lätt. Men för att processen ska bli enklare och underlätta kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Hur stort utrymme är det du vill sanera? Vilka funktioner behöver du? Vilka funktioner behöver du inte osv..

2.Bestäm din budget.

Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte alltid fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Välj varumärke med god resume.

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med sådan utrustning.

 

Bäst i test ozongenerator

Ju dyrare köp, desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Ozongeneratoerer har kommit långt och blir bara bättre och bättre. Kom ihåg att fråga dig själv vad du kommer att använda det till, vilka funktioner som är viktigast för dig och vilken typ av pris du är villig att betala. Genom att göra detta kan du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.

 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bäst i test ozongenerator. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 2.9 / 5. Röster: 27

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *