Bäst i test Gasolkamin. Vilken är bästa valet?

bäst i test gasolkamin 5
3.8
(15)

Att bestämma att du vill ha en gasolkamin är en sak, att välja vilken gasolkamin som är rätt för dig är helt en annan!

Vi tagit fram en detaljerad lista med de populäraste gasolkaminerna, våra egna åsikter, vilken som är bäst och vart du hittar bästa priset. Allt för att göra din beslutsprocess lite enklare. Dessutom hittar du en omfattande köpguide som ger dig alla tips och tricks du behöver inför ditt köp. När du har läst klart kommer du att vara en expert på gasolkaminer och ha en mycket bättre uppfattning om vad du behöver!

Vi listar de 3 bästa gasolkaminerna:

bästa gasolkaminen 2020

Bluegaz BG64

bäst i test gasolkamin

Sunwind Fan-tastic

bäst i test gasolkamin

Bluegaz BG43

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de produkter som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.


1. Bluegaz BG64 – Bäst i test

bäst i test gasolkamin
bäst i test gasolkamin

Bluegaz BG64 är en multifunktionell och kraftfull gasolkamin med en elektrisk värmefläkt som sprider värmen och ger extra värme.

Bluegaz är fantastiska på det, att tillverka produkter som placerar sig i toppen på tester. Den här kaminen kommer att erbjuda er många möjligheter att hitta den perfekta temperaturen. Eftersom både gasolen och den elektriska fläkten erbjuder 3 olika lägen med en effekt på upp till 4200W respektive 2000W.

Du kan till exempel köra enbart gasolvärme. Elfläkten kan också användas för enbart ventilation när du ställer in den på första läget. Testa dig fram med olika varianter, beroende på väder och vind och se vad som passar dig bäst!

En otroligt multifunktionell gasolkamin som kommer att spela en central roll alla kvällar ni vill spendera utomhus eller i alla ouppvärmda utrymmen. Värmespridningen är bäst i sin klass, och priset? Ja det är inte alls så farligt som du kanske tror. Det finns mindre effektiva modeller – utan elektrisk fläkt som kostar mer.

Fördelar:

 • Multifunktionell
 • God värmespridning
 • Stor effekt
 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Saknar termostat – för automatisk temperaturreglering

2. Sunwind Fan-tastic – Toppbetyg

bäst i test gasolkamin
bäst i test gasolkamin

Ytterliggare en mycket effektiv gasolkamin med stor effekt och elektrisk fläkt för utmärkt värmespridning.

En gasolkamin som liknar våran testvinnare på många vis. De är båda enkla att hantera och förflytta med stor effekt och bra värmespridning. Det är svårt att avgöra vilken av dem som är bättre, det är egentligen samma produkt även om det är två företag som har tillverkat dem. Vilken du väljer beror egentligen på din egen preferens, vilken du tycker är snyggast. Just den här modellen har en något mindre fläkt, men effekten av det tror jag knappast är märkbar. Prisbilden är också något, bara något lägre på den här modellen.

Igen, en mycket effektiv gasolkamin som ligger bra till prismässigt. Det enda som är negativt är att du inte har samma möjligheter att reglera värmen. Absolut inget dåligt köp utan snarare tvärtom. Vi rekommenderar både Sunwind och Bluegaz.

Fördelar:

 • Stor effekt
 • Bra värmespridning
 • Enkel att hantera
 • Prisvärd

Nackdelar:

 • Ingen termostat
 • Endast 2 effektlägen

3. Bluegaz BG43 – Mest prisvärd

bäst i test gasolkamin
bäst i test gasolkamin

En gasolkamin av kvalitet – utan krusiduller och extra finesser till ett attraktivt pris

En något nedstrippad lillebror till testvinnaren. Bluegaz BG43 är en praktisk gasolkamin som ger dig allt du behöver för att hålla dig varm under kyliga stunder. Här finns samma möjligheter att förflytta gasolkaminen och den är enkel att använda. Totaleffekten på 4200 W fördelat på 3 olika lägen gör också det lätt för dig att hitta din absoluta favorit-temperatur. Det som saknas är en fläkt, men ibland kan det vara en onödig lyx. Är det till exempel ett litet utrymme du vill värma, eller kommer ni att befinna er i närheten av gasolkaminen. Då kommer ni också att bli nöjda med värmespridningen. Undantaget är dom gångerna ni vill värma stora utrymmen effektivare, eller kommer att sitta långt ifrån värmaren.

Bluegaz BG43 kan du placera på alla möjliga ställen och är egentligen allt som behövs för att göra ett utrymme mer välkomnande under kalla höstkvällar. Det bästa med den här modellen är självklart priset.

Fördelar:

 • Väldigt prisvärd
 • Stor effekt

Nackdelar:

 • Saknar fläkt
 • Saknar termostat

Att tänka på inför ditt köp

Att köpa en gasolkamin är inte lätt, med så många modeller, funtioner och aspekter att ta i beaktning kan det lätt bli förvirrande. Men för att processen ska bli enklare och underlätta kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Börja med att fråga dig själv varför du behöver en gasolkamin? Hur stor yta är det du behöver värma? Vilka funktioner behöver du? Vilka funktioner behöver du inte osv..

2.Bestäm din budget.

Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte bara fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Bluegaz och Sunwind är ett par exempel på stora varumärken med bra kundservice.

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med sådan utrustning.

Bäst i test gasolkamin

Bäst i test gasolkamin. Ju dyrare köp, desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Gasolkaminer blir bara bättre och bättre. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv vad du kommer att använda den till, vilka funktioner som är viktigas för dig och vilket pris du är villig att betala. Genom att göra detta kommer du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.


 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bäst i test gasolkamin. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 3.8 / 5. Röster: 15

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *