Test av Kylskåp. Bäst i test 2021.

bäst i test kylskåp 5
4.7
(3)

Att välja kylskåp är en utmaning i sig. Att besluta sig för en modell när urvalet består av ett överflöd till synes likadana modeller med endast små egenheter som gör dem till bra val för just dig.

Det viktigaste är att välja en modell som passar storleksmässigt med beprövad kvalitet som du vet kommer att fungera i många år, välj varumärke och modell med god resume och bra recensioner. Utöver det, är både energimärkningen och ljudnivån viktiga faktorer. Sist men inte minst tycker vi att du bör jämföra priset, eftersom priset ofta varierar från en affär till en annan.

Vi rekommenderar:

Electrolux ERF4114AOX

Bosch KSV36XL3P

LG GBB59NSGFB

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de maskiner som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.

Jämför populära kylskåp:

NamnStorlekMärkningPrisButik
Electrolux ERF4114AOX395literA++7.990 krjämför bäst i test
Bosch KSV36XL3P346literA++9.799 krjämför bäst i test
LG KL5241PZJZ382literA+++10.199 krjämför bäst i test
Gorenje 6191 FW368literA+7.990 krjämför bäst i test
Electrolux
ERF2504AOW
235literA+4.999 krjämför bäst i test
Scandomestic SKS 150124literA++2.499 krjämför bäst i test
ZANUSSI ZRA40100WA387literA+4.999 krjämför bäst i test
CYLINDA
 K 8385
375literA++11.799 krjämför bäst i test

1. Electrolux ERF4114AOX – Bäst i test

Bäst i test kylskåp
Bäst i test kylskåp

Electrolux ERF4114AOX är ett fristående kylskåp med en kapacitet på 391 liter, perfekt även för större hushåll.

Electrolux omåttligt populära modell är byggd i rostfritt stål och har dessutom fått mottaga en speciell ytbehandling, som gör den resistent mot flottiga fingeravtryck. Vidare är kylskåpet begåvat med elektronisk reglering av temperaturen, vilket ger en mer exakt temperaturkontroll i jämförelse med mekanisk justering av temperaturen. Det har även ventilerad kylning, vilket säkerställer en enda temperatur hålls på alla hyllor. Modellen ligger dessutom i en av den bästa energiklassen, vilket gör det attraktivt för både plånboken och för miljön omkring oss.

enemo bäst i test8.495 kr
8.495 kr
7.990 kr

2. Bosch KSV36XL3P – Toppbetyg

bäst i test kylskåp
bäst i test kylskåp

Med kylskåpet KSV36XL3P från Bosch i energiklass A++ är du garanterad en smart och miljövänlig modell som också sparar pengar på elräkningen.

Med en kapacitet i storleksordning 346 liter passar kylskåpet från Bosch alldeles utmärkt till ett hushåll på 5-6 personer. Kylskåpet har ventilerad kylning vilket ser till att temperaturen är den samma i hela skåpet. På så vis riskerar du inte att att det på vissa ställen är för varmt och på andra ställen för kallt. Den elektroniska temperaturstyrning ger dig samtidigt de ultimata förutsättningarna för att ställa in temperaturen.

Den inbyggda LED-belysningen gör det enkelt för dig att hitta det du söker i kylskåpet. Dörren kan vändas om det är nödvändigt.

11.499 kr
10.999kr
11.599 kr

3. LG KL5241PZJZ – Bra val

bäst i test kylskåp
bäst i test kylskåp

LG levereras i rostfritt stål med en kylkapacitet på 225 liter och är därför ett utmärkt alternativ till ett hushåll på 3-4 personer.

Ett kombinerat kyl och frys från innovativa LG. Märkt med energiklass A+++, vilket placerar det i den absoluta toppen av gröna, energisnåla skåp. Det betyder också att du inte behöver oroa dig för strömförbrukningen. Och med en ljudnivå på bara 37 dB kan du placera detta skåp vart som helst utan att du störs av ljudet. Med ventilerad kylning kan du vara säker på att temperaturen är jämn i hela kylskåpet. Digital temperaturinställning är din garanti för en helt exakt inställning av temperaturen.

10.199 kr
10.199 kr
10.199 kr

4. Gorenje 6191 FW – Mest prisvärd

bästa kylskåpet
bäst i test kylskåp

Med energiklass A+ ligger detta kylskåp R6191FW från Gorenje i den grönare delen av energiskalan. Kylskåpet från Gorenje rymmer 368 liter och passar därför fint till de lite större hushåll på 5-6 personer.

En uppstickare bland annars välkända varumärken. Trots det är Gorenje är ett oerhört stort företag och har funnits länge. Av recensioner att döma tycks användare generellt vara väldigt nöjda och med tanke på priset, nästan halva priset mot liknande modeller tycks fördelarna väga över nackdelarna. När du ska navigera runt på hyllorna i en fylld kyl är den inbyggda LED-belysningen en stor hjälp och ger ett behagligt sken. Det är heller inga problem att vända dörren om det skulle vara behov för det.

5.451 kr
4.999 kr
5.451 kr

Att tänka på inför ditt köp

Att köpa ett kylskåp kan vara svårt. Det stora urvalet med olika funtioner och aspekter att ta i beaktning. Men för att processen ska bli enklare och underlätta kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Att identifiera dina behov är den viktigaste aspekten. Vilka funktioner behöver du? Vilka funktioner behöver du inte osv..

2.Bestäm din budget.

Om du har en specifik budget i åtanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte alltid fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Cylinda och Electrolux och LG är ett par exempel på stora varumärken med bra kundservice.

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med sådan utrustning.

Bäst i test kylskåp

Ju dyrare kylskåp du planerar att köpa, desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Kylskåp blir bara smartare och smartare. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv vad du kommer att använda det till, vilka funktioner som är viktiga för dig och vilket pris du är villig att betala. Genom att göra detta kommer du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.


 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bäst i test kylskåp. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.7 / 5. Röster: 3

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *