Test av Handdukstorkar. Bäst i test 2021

bäst i test handdukstork
4.7
(3)

En handduktstork är en modern detalj i alla badrum. Det är ett smart och effektiv sätt att torka handdukar och kläder samt för att tillföra värme. bäst i test handdukstork

Vi tagit fram en lista med de populäraste handdukstorkarna, våra egna åsikter, vilken som är bäst och vart du hittar bästa priset. Vi vill göra din beslutsprocess enklare. Dessutom hittar du en omfattande köpguide som ger dig alla tips och tricks du behöver inför ditt köp. När du har läst klart kommer du att vara en expert på handdukstorkar. Åtminstone är det våran förhoppning. Häng med så gör vi ett bättre val tillsammans..

Vi listar de 3 bästa handduktstorkarna:

Handdukstork Pax Flex U

bäst i test handdukstork

 Smedo Dry FK705

bäst i test handdukstork

Arredo Yama

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de produkter som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.


1. Handdukstork Pax Flex U- Bäst i test

bäst i test handdukstork
bäst i test handdukstork

Handdukstork Pax Flex U är en av populär handdukstork. Med sitt breda utval av utförande och bredd passar den i alla hem.

En mycket populär från Pax. Det vi uppskattar extra mycket är armarna som är individuellt svängbara 180 grader, vilket gör den både mycket flexibel och ger handdukarna utrymme för fritt häng. Ett stilrent val och klockrent tillskott till alla typer av badrum, såväl nya som gamla, välj mellan en uppsjö storlekar och funktioner för att passa både ditt badrum och plånbok.

OBS! All fast elinstallation ska utföras av behörig elinstallatör. Stickpropp ingår ej, men finns att köpa som tillbehör.


2. Smedbo Dry FK705 – Toppbetyg

bäst i test handdukstork
bäst i test handdukstork

En eluppvärmd handdukstork i snygg rostfri finish med en justerbar timer.

En både populär och kvalitativ handduktstork. Precis som ovanstående, ansluts handdukstorken med stickkontakt (medföljer) alternativt med dold elanslutning (köpes separat FK722). Enpolig. Den här modellen finns däremot endast i ett utförande. Men fördelarna är många, bland annat finns det funktioner för att både spara energi och effekt. Kika också på de olika praktiska påhängsprodukter som finns att köpa till just den här varianten.


3. Arredo Yama – Mest prisvärd

bäst i test handdukstork
bäst i test handdukstork

Yama från Arredo är en elektrisk handdukstork i krom med runda rör och eleganta former.

Den moderna designen gör att handdukstorken Yama passar in i de flesta badrum. Handdukstorken är ganska stor, det vill säga: du kommer få plats med många både handdukar och kläder. Ett utmärkt alternativ för den större familjen. Elanslutning nere till höger (framifrån). Den största fördelen är dock priset, som är nära hälften så mycket av många andra till synes liknande modeller.


4. Svedbergs Amor – Utmanare

bäst i test handdukstork
bäst i test handdukstork

Svedbergs Amor är en eldriven handdukstork (12W) med handduksknopp i elegant utförande.

Svedbergs är ett stort svenskt företag med god resume. Det här är deras version av ett flexibelt alternativ i trånga badrum. Handdukstorken levereras med både timer- och boost-funktion. Den ansluts antingen i ett eluttag (Stickkontakt medföljer) eller med dold anslutning. Som du kan se finns det plats för 2 handdukar, så den är särskilt lämplig för det mindre hushållet. Utöver det är handdukstorken en stilren och snygg i kromad finish. Både timer och boost-läget går att justera efter tid och effekt. Ett bra köp!


Att tänka på inför ditt köp

Att köpa en handdukstork är inte lätt med så många modeller, funtioner och aspekter att ta i beaktning. Men för att processen ska bli enklare och underlätta kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Försök att idintifiera varför du behöver den. Är det några särskilda funktioner du letar efter? Hur stor vill du att den ska vara?

2.Bestäm din budget.

Om du har en specifik budget i åtanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte enbart fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice, om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Välj varumärke med god resume

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar produkterna i vår guide men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! Vid köp bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara en anledning att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med sådan utrustning.

Bäst i test handdukstork

Desto dyrare köp, desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Handdukstorkar har kommit långt och blir bara bättre och bättre. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv vad du kommer att använda det till, vilka funktioner som är viktigast för dig och vilken typ av pris du är villig att betala. Genom att göra detta kan du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.


 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bäst i test handdukstork. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.7 / 5. Röster: 3

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *