Test av etanolkaminer. Bäst i test 2021

bäst i test etanolkamin
4.7
(3)

Att bestämma att du vill ha en är etanolkamin en sak, att välja vilken etanolkamin som är rätt för dig är helt en annan! bäst i test etanolkamin

Vi tagit fram en lista med de populäraste etanolkaminerna, våra egna åsikter, vilken som är bäst och vart du hittar bästa priset. Allt för att göra din beslutsprocess lite enklare. Dessutom hittar du en omfattande köpguide som ger dig alla tips och tricks du behöver inför ditt köp. När du har läst klart kommer du att vara en expert på etanolkaminer och ha en mycket bättre uppfattning om vad du behöver!

Vi listar de 3 bästa etanolkaminerna:

bäst i test etanolkamin

Cranbrook etanolkamin

bästa etanolkaminen

Natursten etanolkamin

vilken etanolkamin är bäst i test

Simple etanolkamin

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de produkter som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.


1. Cranbrook etanolkamin – Bäst i test

bäst i test etanolkamin
bäst i test etanolkamin

Stilren traditionell etanolkamin som kan fås i färgerna svart, vit och granit.

Den klassiska Cranbrook modellen är utformad i eleganta, raka linjer. Oavsett färg har kaminen en svart bakgrund som står i kontrast med de vackra lågorna och intensifierar eldens sken. Cranbrook presenterar sig själv elegant och stilfullt i sin utformning inspirerad från den traditionella öppna spisen. 
I kaminen medföljer en 0,4 Liter brännare som kan ge Upp till 1,5 timmar brinntid per påfyllning. Den är enkel och lätt att rengöra då den brinner på bioetanol, vilket varken sotar, ryker eller luktar. Kolla även in de olika dekorationerna och tillbehör som finns tillgängliga. Det här är ett utmärkt val som kommer bidra med både trivsel och stil till ditt vardagsrum, eller där du väljer att placera den.

Fördelar:

 • Traditionell
 • Enkel att installera
 • Obefintligt underhåll

Nackdelar:

 • Tar mycket utrymme
 • Går ej att flytta

2. Natursten etanolkamin – Mest prisvärd

bäst i test etanolkamin
bäst i test etanolkamin

En klassisk etanolkamin i natursten med utkarvad dekorativ ram.

Designen är inspirerad av den klassiska öppna spisen, men har med sin vita natursten och nya teknologi fått en uppgradering. Den passar naturligt in i sina omgivningar med sin enkla och eleganta design. Kaminen kan fås med polerad eller opolerad yta, samt med tre olika insatser. Kaminens ovandel kan också användas som en hylla för dekorationer. Ett premium-val som kommer att kosta lite extra, men också perfekt för en stilrenare och mer proper inredning. Kommer definitvt att lägga till en viss känsla till utrymmet och bidra med både värme och trivsel.

Fördelar:

 • Stilren
 • Enkel att installera
 • Obefintligt underhåll

Nackdelar:

 • Riktigt tung, svår att transportera

3. Simple etanolkamin – Bästa budgetval

vilken etanolkamin ska man köpa
bäst i test etanolkamin

En enkel cylinderformad etanolkamin. Designad för att kunna användas utomhus såväl som inomhus.

Den lilla och kompakta storleken betyder att den lätt kan flyttas runt på till den plats som för stunden passar bäst. När sommaren är över och myset ute på terrassen i de sena timmarna inte längre är möjligt kan kaminen tas med in till vardagsrummet. Kaminen är gjord i rostfritt stål och glas och är en elegant, liten och stilren och passar in i de flesta moderna miljöer, både i hemmet och i det kommersiella.  Brännaren är fylld med absorberande keramiska fibrer för att undvika spill och läckage. Etanolkaminen kan därför till och med välta utan risken för att bioetanol rinner ut ur tanken.

Fördelar:

 • Går att använda både inomhus och utomhus
 • Lätt att fylla på
 • Lång brinntid

Nackdelar:

 • Endast komplimentsvärme

Att tänka på inför ditt köp

Att köpa en etanolkamin är inte lätt med så många modeller, funtioner och aspekter att ta i beaktning. Men för att processen ska bli enklare och underlättas kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Försök att idintifiera varför du vill ha den. Var ska den stå? Hur mycket utrymme har du? Inomhus eller utomhus?

2.Bestäm din budget.

Om du har en specifik budget i åtanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte enbart fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Välj varumärke med god resume

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med sådan utrustning.

Bäst i test etanolkamin

Ju dyrare köp, desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Etanolkaminer har kommit långt och blir bara bättre och bättre. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv vad du kommer att använda det till, vilka funktioner som är viktigast för dig och vilken typ av pris du är villig att betala. Genom att göra detta kommer du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.


 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bäst i test etanolkamin. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.7 / 5. Röster: 3

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *