Bäst i test Fönstertvätt. Vilken är bästa valet?

bäst i test fönstertvätt
3.7
(3)

Att bestämma att du vill ha en är fönstertvätt en sak, att välja vilken fönstertvätt är en helt annan. Med en uppsjö modeller på marknaden kan valet lätt bli förvirrande. bäst i test fönstertvätt

Vi tagit fram en lista med de populäraste fönstertvättarna, våra egna åsikter, vilken som är bäst och vart du hittar bästa priset. Allt för att göra din beslutsprocess lite enklare. Dessutom hittar du en omfattande köpguide som ger dig alla tips och tricks du behöver inför ditt köp. När du har läst klart kommer du att vara en expert på fönstertvättar och ha en mycket bättre uppfattning om vad du behöver!

Bästa fönstertvättarna:

bästa fönstertvätten

Kärcher WV 2

fönstertvätt test

Kärcher WV 6

bäst i test fönstertvätt

WOLF-Garten Multi-Star

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de produkter som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.


NamnTypPris Butik
Kärcher WV 2Batteri695 kr
Kärcher WV 6Batteri888 kr
WOLF-Garten Multi-StarManuell279 kr
BOSCH GlassVACBatteri1 072 kr
Kärcher WV 1Batteri599 kr

1. Kärcher WV 2 Plus N – Bäst i test

bäst i test fönstertvätt

Kärcher är ett mycket populärt märke för fönsterputs och har enligt många rent av revolutionerat branschen. 

Det här en batteridriven manuell fönstertvätt med en elektrisk sugfunktion som gör att du slipper irriterande doppar och ränder som ofta ligger kvar på dina fönsterytor efter en puts. Med en behändig sprayflaska och torkduk i en smart kombination suger redskapet upp och ger dig skinande rena fönster på nolltid.

Vi tror att du kommer uppskatta dess fördelar, batteritiden på 35 minuter tillåter dig att rengöra upp till 10 fönster inom en laddning. Den stora fördelen är hur enkel den är använda, hur snabbt det går och hur bra resultatet blir!

Fördelar:

  • Väldigt smidig användning
  • Bra resultat
  • Diverse tillbehör medföljer
  • Prisvärd

Nackdelar:

  • 35 minuters batteritid, kräver laddning.

2. KÄRCHER WV 6 Plus – Toppbetyg

bäst i test fönstertvätt

Kärchers innovativa fönstertvätt WV 6 har ett antal extra funktioner som både förenklar och gör jobbet snabbare.

Med den innovativa suglisttekniken gör det nu ännu mer flexibelt. Den långa suglisten på WV 6 Plus låter dig använda det från ytans överkant till bottenhörn i ett drag – nu kan du snabbt och lätt avlägsna överskottsvätska från ytor nära golvet, hela vägen till kanten. Dess extra långa batteridrifttid på 100 minuter och displayen, som visar den återstående batteritiden. Detta gör planeringen av rengöringen lättare.

WV 6 Plus omfattar även två remgöringsdukar för inomhus- och utomhusytor, en sprayflaska, en smutsskrapa samt 20 ml rengöringsmedel.

Fördelar:

  • Ett komplett kit
  • Smidig att använda
  • Medföljer diverse tillbehör

Nackdelar:

  • 100 minutes batteritid, kräver laddning.

3. WOLF-Garten Multi-Star – Bästa budgetval

bäst i test fönstertvätt
bäst i test fönstertvätt

WOLF-Garten multi-star är en vinklings-bar fönstertvätt med löstagbar mikrofiberpäls

Det här är en manuell bred fönstertvättare på 35 cm, med tvättbar päls i mikrofiber. Går att justera i olika vinklar upp till 110 grader för att komma åt över allt och in i minsta skrån. Passar perfekt för teleskopskaften med multi-star koppling (skaft säljs separat). Med teleskopskaft kan man jobba upp till 5,5 meter utan att klättra på stege.

En multifunktionell fönstertvätt som är både ergonomisk och enkel att avända. Det bästa av allt är ändå priset som inte kommer göra någon ledsen. Dessutom kommer detta system premieras med en generös 35 års garanti vilket gäller alla WOLF-gartens redskap.

Fördelar:

Nackdelar:


Att tänka på inför ditt köp

Marknaden för fönstertvättar har på kort tid vuxit sig stor och urvalet kan lätt bli förvirrande med olika funtioner och aspekter att ta i beaktning. Men för att processen ska bli enklare och underlätta kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Med fler fönster kommer en dyrare apparat, vara värd sitt pris. Vill du ha en batteridriven, eller enkel manuell fönstertvätt. Både har sina fördelar, en batteridriven kommer givetvis göra att jobbet går snabbare men kommer också med en större investering.

2.Bestäm din budget.

Om du har en specifik budget i åtanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte enbart fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Välj varumärke med god resume

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med sådan utrustning.

Bäst i test fönstertvätt

Ju dyrare verktyg, desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Fönstertvättar har kommit långt och blir bara bättre och bättre. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv vad du kommer att använda det till, vilka funktioner som är viktigast för dig och vilken typ av pris du är villig att betala. Genom att göra detta kommer du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.


 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bäst i test fönstertvätt. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 3.7 / 5. Röster: 3

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *