Test av dyckertpistoler. Bäst i test 2021.

bäst i test dyckertpistol
3.9
(7)

Att bestämma att du vill ha en är dyckertpistol en sak, att välja vilken dyckertpistol som är rätt för dig är helt en annan! bäst i test dyckertpistol

Vi tagit fram en lista med de populäraste dyckertpistolerna, våra egna åsikter, vilken som är bäst och vart du hittar bästa priset. Allt för att göra din beslutsprocess lite enklare. Dessutom hittar du en omfattande köpguide som ger dig alla tips och tricks du behöver inför ditt köp. När du har läst klart kommer du att vara en expert på dyckertpistoler och ha en mycket bättre uppfattning om vad du behöver!

Vi rekommenderar:

Makita DBN500ZJ

bästa dyckertpistolen

Dewalt DCN660NT

vilken dyckertpistol är bäst

Milwaukee M18

jämför dyckertpistol

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de produkter som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.


NamnDyckertlängdViktPris Butik
Makita DBN500ZJ15 – 50mm3,5 kg4743 kr
Dewalt DCN660NT32 – 63mm2,9 kg3790 kr
Milwaukee M1816 – 54mm3,6 kg4.259:-
Senco S200BN (Tryckluftsdriven)15 – 50mm1,5 kg1368 kr
Dewalt DPN1850 (Tryckluftsdriven)
15 – 50mm1,2 kg1293 kr

1. Makita DBN500ZJ – Bäst i test

bäst i test dyckertpistol
bäst i test dyckertpistol

Makita förenar enorm kraft med enkel användning.

En dyckertpistol på 18V med inbyggd kompressor för dyckertdiameter upp till 1,2 mm. Den inbyggda kompressorn ger känslan av att skjuta med en tryckluftsdriven dyckertpistol och gör det till en all-igenom trevlig upplevelse. Välj mellan singel eller serieskott för olika applikationer. Det ergonomiska och gummibeklädda handtaget samt verktygets utformning känns väl balanserat. Dessutom finns det ett antal integrerarade skyddssystem för oavsiktlig användning och som förlänger livslängden på verktyget.

Det första du kommer märka är kraften som är svår att jämföra med liknande batteridrivna modeller tack vare den inbyggda kompressorn. Den är skön att använda, inte nödvändigt tung och väl balanserad. Att gå från en hobby-maskin till den här kommer kommer få dig att undra varför du inte köpte en tidigare.

Dyckertdiameter1,2 mm
Dyckertlängd15 – 50 mm
Magasinskapacitet110
Vikt3,5 kg
Mått (LxBxH)249 x 97 x 318 mm

2. Dewalt DCN660NT – Mest prisvärd

bäst i test dyckertpistol
bäst i test dyckertpistol

Dewalt DCN660NT är en trevlig och framförallt prisvärd proffesionell dyckertpistol

Här har du en kompakt och ergonomiskt batteridriven dyckertpistol på 18V för dyckertlängd mellan 32-63 mm. Utrustad med kolborstfri motor som ger lång gångtid och snabb accelaration. Du har möjlighet att justera mellan 2 hastigheter för olika applikationer. Och med hjälp av ett väl placerat justerreglage ställer man enkelt in avfyrningsdjupet. Allt som allt är pistolen en allt-igenom smidig upplevelse den är betydligt lättare än många andra dyckertpistoler och känns väl balanserad under handen.

Designad för att möta de högsta kraven från proffesionella hantverkare. Det här verktyget är både för proffs och medvetna hemmafixare. Vi tycker den förtjänar sin plats som nummer 2 av flera anledningar, främst tycker vi det är väldigt mycket pistol för pengarna.

Spik-/dyckertdiameter1,6 mm
Spiklängd32 – 63 mm
Magasinskapacitet110 spik
Vikt2,95 kg
Mått (LxBxH)310 x 95 x 325 mm

3. MILWAUKEE M18 FN18GS – Toppbetyg

bäst i test dyckertpistol
bäst i test dyckertpistol

Milwaukee M18 FN18GS-0X är en dyckertpistol på 18 V med toppmodern teknologi för spikning i hårt trä.

Observera att det här är ett ”premium-val”. Maskinen kräver inga gaspatroner eller rengöring och är försedd med en spärr som stoppar verktyget från att avfyra när magasinet är tomt på spik. Verktygsfria, snabba och enkla djupjusteringar samt enkel rensning vid stopp. M18 avfyrar upp till 1200 spikar per laddning. Magasinet rymmer 110 stycken dyckertar och laddas enkelt om.

Det är av flera anledning vi valt att ta med Milwaukee. Det krävs inget tränat öga för att genast upptäcka maskinens fördelar. Det är otroligt kraftfullt, med flera funktioner som både gör det säkrare och enklare att arbeta. OBS! Batterier och laddare medföljer ej.

Dyckert diameter1,2 mm
Dyckerttyp16 / 54 mm
Magasinkapacitet dyckert110
Vikt 3,6 kg

Att tänka på inför ditt köp

Att köpa en dyckertpistol är inte lätt med så många modeller, funtioner och aspekter att ta i beaktning. Men för att processen ska bli enklare och underlätta kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Försök att idintifiera varför du behöver den? Behöver du den inför större, tyngre komersiella arbeten? Eller till mindre små, enkla jobb hemma. Vilken spiklängd? Vilka funktioner behöver du inte osv..

2.Bestäm din budget.

Om du har en specifik budget i åtanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte enbart fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Välj varumärke med god resume

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med sådan utrustning.

Bäst i test dyckertpistol

Ju dyrare ett verktyg, desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Dyckertpistoler har kommit långt och blir bara bättre och bättre. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv vad du kommer att använda det till, vilka funktioner som är viktigast för dig och vilken typ av pris du är villig att betala. Genom att göra detta kan du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.


 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bäst i test dyckertpistol. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 3.9 / 5. Röster: 7

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *