Test av badtunnor. Bäst i test 2021

bäst i test badtunna 3
4.5
(4)

Att bestämma att du vill ha en badrunna är en sak, att välja vilken badtunna som är rätt för dig är helt en annan! bäst i test badtunna

Vi tagit fram en lista med de populäraste badtunnorna, våra egna åsikter, vilken som är bäst och vart du hittar bästa priset. Allt för att göra din beslutsprocess lite enklare. Dessutom hittar du en omfattande köpguide som ger dig alla tips och tricks du behöver inför ditt köp. När du har läst klart kommer du att vara en expert på badtunnor och ha en mycket bättre uppfattning om vad du behöver!

Vi listar de 3 bästa badtunnorna:

bäst i test badtunna

Polartunnan original

bäst i test badtunna

Kirami Badtunna

bästa badtunnan

Nordcabin Badtunna

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de produkter som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.

NamnKapacitetDiameterPris Butik
Polartunnan Original5-6 personer1900mm27.989 kr
Kirami 4-6 personer1700mm19.995 kr
Nordcabin 4-6 personer1800mm26.395 kr
Polartunnan Royal6-8 personer1850mm29.689 kr
Thermowood4-6 personer1700mm21.995 kr

1. Polartunnan original – Bäst i test

bäst i test badtunna
bäst i test badtunna

Polartunnan är en klassisk badtunna med extra snabb uppvärmning och värmebehandlad panel.

Att bada i en ångande varm badtunna under stjärnklara vinternätter är som balsam för såväl kroppen som för själen – ett avkopplande och trivsamt sätt att umgås med familj och vänner i det fria. Den vackert och ergonomiskt designade badtunnan smälter väl in i landskapet och kan placeras var du önskar; på en frostklädd äng eller högt upp på en klipphäll med utsikt över havet. Hela badtunnan levereras färdigmonterad med handgjort ergonomiskt glasfiberkar som är lätt att rengöra!
Kraftfull kamin för extra snabb uppvärmning samt värmebehandlad panel – miljövänligt och väldigt hållbart. Regnhatt till rökröret, trappor till tunnan och rökrörskydd ingår också.

Vid leverans är den redo att ställas direkt på marken. Kaminen är snabbverkande och perfekt för spontana bad. Ett tips är att använda ved av hög kvalitet med högt energiinnehåll – så att du får en så värmeeffektiv brasa. Oavsett blir uppvärmingsprocessen oftast en ceremoni som ger mervärde och skapar kontrast till vår annars jäktade vardag.

Fördelar:

 • Mycket populärt val
 • Bra recensioner
 • Lätt att sköta samt installera

Nackdelar:

 • Kaminen är integrerad.
 • Mindre plats

2. Kirami Badtunna – Mest prisvärd

bäst i test badtunna
bäst i test badtunna

En badtunna som erbjuder bekvämlighet och modern stil för dig som uppskattar en lättskött produkt.

Kirami har utformats så att det ska vara enkelt att kliva ned i och stiga ur. Man kan vila ryggen på de speciellt utformade kanterna på bänken samt att de fungerar som armstöd. Som uppvärmare används en utvändig, grå Cult-si-kamin som passar små badtunnor. Kaminen är tillverkad i högklassig, värmeledande marinaluminium. Som ytterpanel har en finsk granpanel, betsad i nötaktig mörkbrun färg använts. Granpanelen behåller sitt utseende länge. Innerkaret är genomskinlig grå färg enkelt och bekymmersfritt val. Färgen är alltid tidlös, elegant och smälter vackert in i omgivningen.

Ett prisvärd och en allt-igenom trevlig badtunna. Kirami har flera badtunnor på marknaden men den här tycker vi är en självklar vinnare. Mycket tack vare det låga priset, samt genomtänka materialvalet.

Fördelar:

 • Mycket prisvärd
 • Genomtänka produktval
 • Gott om plats

Nackdelar:

 • Saknar trappa som standard

3. Nordcabin Badtunna – Bästa budgetval

bäst i test badtunna
bäst i test badtunna

En både snygg och prisvärd modell på badtunna från Nordcabin.

Tillverkad av PE plast, utsidan har ett snyggt träutförande tillverkat av massiv gran.
Vedkaminen är tillverkad av speciallbehandlat aluminium med en effekt på 30KW. Själva badtunnan sitter 40 cm från marken och vilar på en cylinder tillverkad av polyester (EPS isolering). Tunnans diameter är 180 cm och har en höjd på 145cm inklusive lock. Det kommer vara gott om plats, och utan problem vara tillräckligt för upp till 6 personer åt gången. Badtunnan har ett ryggstöd på 67 cm och en väggtjocklek på 30 cm. Man sitter skönt i den och kaminen värmer snabbt vattnet,

Det här är en av de största modellerna på badtunna samt att priset inkluderar lock. Installation är enkelt och kommer färdigmonterad, redo att ställas på plats. Töming av tunnan görs enkelt med låttåtkomlig tappventil.

Fördelar:

 • Stor innerdiameter – gott om utrymme
 • Priset inkluderar lock
 • Levereras färdigmonterad

Nackdelar:

 • Utan trappa som standard

Att tänka på inför ditt köp

Det finns många saker att tänka på när ni letar efter rätt badtunna för eran familj, från grundläggande funktioner som antal sittplatser till mer estitiska. Att köpa en badtunna kan verka som en skrämmande satsning, här försöker vi göra det lättare för er att filtrera igenom alla badtunnor, märken och modeller på marknaden.

Viktiga överväganden inkluderar:

 • Antal platser
 • Den totala storleken (se till att den passar var du vill ha den)
 • Speciella egenskaper
 • Garantidetaljer

Vi rekommenderar att ni använder listan ovan för att vägleda eran resa till att köpa en badtunna som ni ska bli nöjda med i längden. Enligt vår erfarenhet är researchen före köpet det viktigaste för att säkerställa att det slutliga beslutet inte bara är det rätta för din budget utan också för din familj och framtiden. Vi rekommenderar också att leta efter ansedda tillverkare av badtunnor, sök deras namn på google för mer information. Har de ett dåligt rykte kan du se det. Dessutom bör du leta efter tillverkare som erbjuder en fullständig badtunnegaranti.

Våran köphandbok

Att köpa en badtunna är inte lätt med så många modeller, funtioner och aspekter att ta i beaktning. Men för att processen ska bli enklare och underlätta kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Vilka funktioner vill du ha? Hur många ska bada samtidigt? Var ska den stå, hur mycket plats finns det rum för?

2.Bestäm din budget.

Om du har en specifik budget i åtanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte enbart fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Välj varumärke med god resume

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med sådan utrustning.

 Bäst i test badtunna

Ju dyrare köp, desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Badtunnor har kommit långt och blir bara bättre och bättre. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv vad du kommer att använda det till, vilka funktioner som är viktiga för dig och vilket pris du är villig att betala. Genom att göra detta kommer du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.


 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bäst i test badtunna. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.5 / 5. Röster: 4

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *