Test av badkar. Bäst i test 2021.

bäst i test badkar
4.5
(2)

Att bestämma att du vill ha ett badkar är en sak, att välja vilket badkar som är rätt för dig är inte alltid lika enkelt. bäst i test badkar

Vi tagit fram en lista med de populäraste badkaren, våra egna åsikter, vilken som är bäst och vart du hittar bästa priset. Dessutom hittar du en omfattande köpguide som ger dig alla tips och tricks du behöver inför ditt köp. När du har läst klart kommer du att vara en expert på badkar och ha en mycket bättre uppfattning om vad du behöver!

Vi rekommenderar:

Bathlife Ideal Relax

Nordamist Metis

Bathlife Slumra

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de produkter som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.


1. Bathlife Ideal Relax – Bäst i test

bäst i test badkar

Ett unikt, helomslutet badkar i mjuka, vackra linjer.

Här är ett underbart utformat badkar i 3mm robust glasfiberförstärkt sanitetsakryl. Utmärkt kvalitet, som både står stadigt och känns rejäl utan en alltför hög prislapp. Levereras med bottenventil, ställbara fötter och ergonomiska sidor på ett rostfritt stativ. Ni kommer utan problem att få plats minst 2 personer i detta 170cm långa badkar. Observera dock att blandare inte igår. D

Allt som allt tycker vi det här är en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid med en oerhört bekväm och snygg utformning. Det är det bästa av båda världar, den ser extremt lyxig ut, kostar inte särskilt mycket men framförallt är det bekvämt och gott om plats för mer än 1 person.


2. Nordamist Metis – Mest prisvärd

bäst i test badkar

Ytterliggare ett mycket populärt ”svanformat” badkar. Denna gången från Nordamist.

Ett otroligt stort och härligt badkar på hela 180cm. Utformningen är både elegant och modern och kommer passa perfekt i det moderna och tidlösa badrummet. Karet är tillverkat i sanitetsförstärkt akryl, ett mycket slitstarkt och behagligt material som är bra på att hålla värmen under en längre stund. Skulle det uppstå några repor eller skador på karet kan man enkelt slipa och polera för att snygga till det. Till skillnad från många andra material (Exempelvis porslin) så tappar inte akryl färg eller börjar gulna efter några år.

Karet har en pop-up bottenventil som medföljer. Karet levereras dock utan blandare, vill du köpa en, rekomenderar vi en fristående blandare för den här typen av badkar.


3. Bathlife Slumra – Bästa budgetval

bäst i test badkar

Badkar Slumra är ett traditionellt och prisvärt badkar.

Ett av de billigaste badkaren du kommer att hitta. Bathlife är duktiga på att tillverka bra sanitetsprodukter och samtidigt hålla nere priserna. Det här karet levereras komplett med sido- och frontsida, bottenventil och avloppslang. Slumra finns både som vänster och högerutförande. Kan fås i längderna 1500, 1600 eller 1700 mm.

Trots den låga prislappen har badkaret allt det vi letar efter. Tillverkad av tåliga material, den står stadigt på backen och konstruktionen känns gedigen. Ett prismedvetet köp.


4. Badkar Hafa Hampton – Premium

bäst i test badkar

Badkar Hafa Hampton är ett badkar med klassisk form i en modern tappning och är designat av Rutger Andersson.

Hafa är ett premium-badkar tillverkat av gjutmarmor av högsta kvalitet som håller värmen bra. Karet är lätt att rengöra och dess hållbara ytfinish motverkar att mikroorganismer får fäste. Badkaret levereras med justerbara fötter som gör det lätt att passa in karet på de allra flesta golv, med komplett avloppssats och bottenventil (pop-up).

Ett riktigt bra badrum ska ge känslan av kvalitet och trygghet. Hafas produkter är tillverkade med kvalitet i åtanke, av material och ingående komponenter av högsta kvalitet. Dessutom kan du avnjuta deras 5år långa garantiperiod. Det kostar lite extra, men vi tror inte du kommer bli besviken.


5. Bathlife Klok Svart – Utmanare

bäst i test badkar

Badkar Klok är ett häftigt mattsvart fristående badkar.

Ytterliggare en produkt från Bathlife from Sweden. Den här produkten sticker dock ut från mängden och kommer göra din gäster avundskjuka vid en första anblick. Det är ett iögonfallande badkar som kommer fungera som picken över i´t i ditt nya badrum. Karet är tillverkat i sanitetsakryl och förstärkt med glasfiber vilket ger hög ytfinish. Badkaret levereras med justerbara fötter som gör att det kan justeras oavsett fall i badrummet, avloppsslang samt bottenventil.

Det bästa av allt är: det kommer inte kosta särskilt mycket. Det här är en prisvärd, kvalitativ produkt du kan lita på och njuta av under lång tid, som kvalitetssäkrats per europeisk standard.


Att tänka på inför ditt köp

Att köpa ett badkar är inte lätt med så många modeller, funtioner och aspekter att ta i beaktning. Men för att processen ska bli enklare och underlätta kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Försök att idintifiera varför du behöver ett badkar? Hur många vill ni kunna bada samtidigt? Hur mycket plats har du? Inbyggnads-badkar, fristående, på tassar?

2.Bestäm din budget.

Om du har en specifik budget i åtanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte enbart fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Välj varumärke med god resume

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på.

 

Bäst i test badkar

Ju dyrare köp, desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Badkar idag har kommit långt och blir bara bättre och bättre. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv hur du kommer att använda den och vilket typ av pris du är villig att betala. Genom att göra detta kommer du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.

 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bäst i test badkar. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.5 / 5. Röster: 2

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *