Avfukta bilen. Världens enklaste och snabbaste metod

avvfukta bilen
5
(1)

Har du någonsin skrapat rutorna, satt dig i bilen och lagt märke till att det finns is på insidan av framrutan? Eller haft svårt att se vägen på grund av dimmiga fönster?

Du har hög fuktighet i din bil som gör att vattenmolekylerna i luften klibbar fast i rutan och antingen fryser till is eller blockerar sikten i form av dimma. Vilket resulterar i att du får skrapa båda sidorna av rutan och sätta på fläkten på högsta värmen. Precis som jag var jag tvungen att göra ända tills jag beslutade mig för att hitta en lösning…

Kondensering sker när temperaturen i din bil är annorlunda än utsidan. Varm luft möter den kalla vindrutan och förvandlar vattenånga till vatten. Detta orsakar också den irriterande vindrutedimman och isen på insidan av dina fönster.

Här är vad du behöver:

En enkel lösning är att köpa en avfuktare. De är smidiga, billiga och löser detta problem helt. När du placerar en avfuktare i bilen, kommer du tillbaka till en helt kondensfri bil nästa morgon och du kan komma på vägen mycket snabbare.

avfukta bilen med en bilavfuktare
Smart avfuktare för din bil. Absorberar effektivt fukt i exempelvis textilier, källare eller fordon.


Pingi avfuktare är en lösning på fuktproblem i alla typer av fordon och i hus och hem.

  • Återanvändningsbar
  • Optimal att avfukta 10 m³
  • Produkten är testad av tyska Hanse Control och nominerad till årets produkt i Tyskland 2013

Denna produkt är en av de billigaste på marknaden och för det otroligt låga priset, fantastiska resultat. Det är inte bara lysande vad det gör, utan det kan också återanvändas. Du behöver bara helt enkelt sätta den i mikrovågsugnen i 6 minuter och låta den regenerera sig själv. All fukt förångas genom att vrida indikatorn från rosa till blått. Detta är en giftfri produkt så det är säkert både för barn och husdjur.

Varför ska man avfukta bilen?

Avfuktare används för att förhindra uppbyggnad av kondens på bilens inre fönster, vilket eliminerar risken för mögel och fuktskador. Det fantastiska med bilavfuktare är det faktum att du inte behöver ha dem anslutna eller laddade. De används för att bekämpa kondens på inre fönster, för att suga upp den fuktiga lukten och förhindra uppbyggnad av mögel. Alla dessa saker kan undvikas med en bilavfuktare. Ett riktigt billigt sätt att undvika dessa enkla frustrationer som vi upplever varje dag som förare.

Förhindra kondens inuti bilen:

  • Tvätta bilen för att bli av med smutspartiklar som drar åt sig fukt. Fukt tenderar att hålla fast vid partiklar av smuts, så ett skitligt fönster är en fristad för kondens.
  • Bli av med fuktiga föremål exempelvis kläder och handdukar. En våt handduk eller ett fuktigt paraply skapar fukt i luften.
  • Lämna fönstren öppna i några timmar (när det är säkert) Om du lämnar fönstren öppna hjälper du till att minska uppbyggnaden av fukt eftersom frisk luft kan ventilera det inre. Detta gör att bilen kan lufta ut sig själv.
  • Slå på din fläkt och A / C och torka dina fönster.

Lycka till!


Tack för att du läste. Hoppas du lärde dig något om att avfukta bilen. Om du vill läsa mer från oss rekommenderar vi:

Och dela gärna artikeln. Det hjälper oss att synas för fler. Tack så mycket. Gå till startsidan

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 5 / 5. Röster: 1

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *