10 Smarta förvaringstips för hemmet.

smarta förvaringstips
0
(0)

I små hem ligger hemligheten till smart förvaring med sina välplacerade hyllor och multifunktionella möbler. De visar att om du blir kreativ kan du maximera till och med de minsta utrymmena. Med detta i åtanke letade vi efter smarta förvaringslösningar för hemmet som du förhoppningsvis kanske inte har tänkt på!

Här är 10 smarta förvaringstips:

1. Fristående garderob

Oavsett om din lilla garderob redan är packad till bredden eller om du inte ens har en garderob i ditt sovrum, kommer ett fristående klädställning vara en bra lösning. Att ha det ”ute” kommer dessutom att tvinga dig att hålla dina kläder fina och organiserade istället för i en lavinhög i garderoben.


2. Visa tidskrifter på väggen

Magasinhyllor och hållare kan lägga till mycket stil och personlighet på en vägg, men när fyrkantiga bilder är minimala, är det bäst att gå vertikalt. Notera från dessa smala hyllor istället!


3. Kryddhyllor

Förvara alla dina kryddor och torra matlagningsingredienser som pasta, ris och mjöl någonstans lätt att nå medan du arbetar. Använd stilrena behållare och organisera med etiketter och förpackningar. På detta sätt blir det också roligare att laga mat.


4. Hyllor ovanför dörrposter

Har du inte väggutrymme för klassiska hyllor? Välj ett som sitter ovanför dörrkarmen. Du kan ha saker där uppe som du inte använder så ofta. Som en lite mer permanent lagringsplats.


5. Serveringsfat i badrummet

Återvända köksföremål i badrummet. Använd en serveringsbricka för att hålla dina badrumsartiklar organiserade och eleganta. Använd ett extra glas från köket för din tandborste och tandkräm.


6. Luta en förvaringsstege mot väggen

Förvara extra filtar och sängkläder på en snygg lutande stege i sovrummet. Detta kan också fungera i ett vardagsrum eller familjerum.


7. Skaffa lådearrangörer

Använd lådearrangörer för att hålla varje objekt på sin plats så att du vet exakt var du hittar det varje gång du behöver det.


8. Häng verktyg i garaget

Häng upp dina verktyg på väggen med smarta hängare för att spara plats. Istället för att ha dem inknuffade i något hörne är detta ett något med organiserat tillvägagångssätt och desto enklare att hålla ordning.


9. Rulla fram en serveringsvagn

Att installera anpassade hyllor kan ge ont om plats. Istället kan du rulla fram en liten serveringsvagn eller étagère för att ge dina atteraljer ett hem. Det är också ett bra ställe för blommor att fräscha upp ett gästbadrum. En nivå för handdukar och tvål och den andra för produkter som används under nattritualer.


10. Ved-förvaring

Detaljerna i ett rum är som en tidlös ljuskrona och skapar en polerad estetik. Det öppna skåpet för veden är inte bara funktionellt, det lägger också till en hemtrevlig, inbjudande vädjan till utrymmet.


Tack för att du läste. Om du är intresserad av att läsa mer och bli ännu vassare i hemmet så rekommenderar jag att du läser:

  • Element som låter illa? Här är 3 Enkla tips.
  • 10 verktyg du måste ha hemma
  • Våra 5 bästa knep mot långsamt avlopp
  • 10 sysslor som du endast behöver göra 1 gång per år.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 0 / 5. Röster: 0

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *