Liva upp din hem med canvastavlor

inredning med tavlor
4.5
(2)

I sammarbete med bestcanvas.se

Personifiera ditt hem med dukar, canvastavlor, tryck och väggkonst. Gör din interiör levande och lägg till din personliga touch.

Alltför ofta i inredningen ser vi att väggkonst behandlas som en eftertanke. Det är det som hanteras sist, långt efter att färgen har torkat på väggarna och alla möbler har konstnärligt ordnats. Tavlorna vi väljer ger en fantastisk designmöjlighet. När du väljer eftertänksamt kan rätt väggkonst ge hela rummet en helt annan känsla. Vi tycker att väggkonst är bland det viktigaste i inredningen och här är varför.

Det ger en omedelbar färgpalett

Att välja en färgpalett kan vara en av de mest skrämmande aspekterna av att designa ett utrymme. Mängden olika nyanser av färg som finns i din lokala hemförbättringsbutik kan verka helt oändlig. Det kan vara svårt att begränsa möjligheterna. Vårt bästa råd är att lämna färgflisen och fokusera på att söka efter väggkonst istället. När du väl har hittat en målning eller vägghängning som du absolut älskar kan du använda den biten som inspiration för ditt rums eventuella färgpalett. Ditt första steg är att välja ut två eller tre nyanser från väggkonst som du vill använda in i din inredning. Välj den dominerande färgen, samt några ytterligare nyanser som du vill dra ut som accenter. Leta sedan efter de färgerna i de föremål du använder för att dekorera ditt utrymme. Om du behöver extra hjälp kan du använda en app som ColorSnap, som låter dig matcha dessa färger till motsvarande nyanser av färg.

Det gör att rummet ser ut färdigt

Tänk på några av de mindre inredda interiörerna som du har sett. Kanske en ungdoms-lägenhet. Oddsen är att dessa utrymmen kändes lite grova runt kanterna och lite oavslutade. Oddsen är att de också mestadels hade vita väggar. Väggkonst är det efterbehandlingselement som kan hjälpa till att dra ihop ett utrymme och få det att känna sig komplett. Det är den där lilla extra touchen som kan ta ditt utrymme från att bara se funktionellt ut att se ut som om det skulle pryda sidorna i en inredningstidning. Nyckeln är att välja ett konstverk eller en annan väggupphängning som passar in i dekorationsstilen som du redan har valt för rummet. Efter det handlar det om att välja inredning som du älskar och kommer bli glad av att se hänga på din vägg i många år framöver.

Välja konstverk

Ge ditt rum en hiss med några bestcanvas iögonfallande konstverk, perfekt för att ge en modern känsla. Avsluta alla rum underbart med inramade bilder, från subtil till slående, det finns något som passar alla för att ge din inredning pricken över i´t.

Med koden BYGGVAROR86 kan ni spara upp till 86% på erat nästa köp hos bestcanvas.se


Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste. Hoppas att du lärde dig något. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidanOm vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.5 / 5. Röster: 2

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *