Delta i tävlingar – Vinn presentkort på byggvaror

4.3
(3)

Som bekant så finns det många tävlingar på internet som du kan delta i. Många av dessa tävlingar har presentkort som pris. Inte sällan så brukar man kunna välja åtminstone mellan ett byggvaruhus.

Det kan löna sig väldigt mycket att delta i gratis tävlingar på nätet. Inte bara för dig som vill renovera huset. Det finns oftast många andra priser som kan lätta hushållets ekonomi. Det kan även röra sig om presentkort på mat, bensin eller annan shopping på näst. Du kan hitta till gratis tävling online & vinn saker på nätet på flera olika hemsidor. Hos www.bastgratis.se så uppdaterar de ofta med nya tävlingar som alla i Sverige kan delta i.

Så fungerar utlottningar

De allra flesta tävlingar med fina priser som värdefulla presentkonto är utlottningar. Det innebär att du går med i en tävling genom att anmäla dig. Sedan kommer du att få vänta ett tag innan tävlingen avslutas – och en vinnare ska lottas ut. Det kan även ha att göra med quizar eller spel. Det finns även de priser som du kan vinna utifrån din presentation i quiz eller om du lyckas bäst inom ett spel. De tävlingar som innehåller någon form av presentation är oftast något
roligare att delta i. Det som du bör tänka på innan du deltar i en tävlingar är också att läsa genom regler och villkor. Det är alltid bäst att ha full koll på hur tävlingen ska avgöras – eller om du kan öka dina vinstchanser. Det finns nästan alltid tydlig information kring om det är en gratis tävling – eller om det kostar dig något att vara med. Vi rekommenderar alltid de tävlingar som är kostnadsfria.

Varför lottar byggvaruhus ut presentkort?

Det kan finnas flera anledningar till varför byggvaruhus – eller andra butiker – lottar ut priser. I nästan alla fall så är det marknadsföring som ligger bakom. De vill självklart sprida sina presentkort som en reklam för sina potentiella kunder. Det kan även handla om att de vill samla in e-post adresser eller uppgifter för att i fortsättningen kunna dela med sig av sina erbjudanden eller kampanjer. Det kan därför ses som en win-win om du är intresserad av nyheter om ett byggvaruhus eller annan butik online.


Tack för att ni läste!

Som alltid, tack för att ni läste 🙂 Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidanOm vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.3 / 5. Röster: 3

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *