Byta köksknoppar. Här är våra favoriter..

byta köksknoppar
4.5
(2)

Det här inlägget är i sammarbete med beslagonline.

Att byta köksknoppar är både enkelt, snabbt och kan ge köket en helt ny känsla och vara precis vad köket behöver. Det vet vi, men att välja bland det oändligt stora urvalet är inte enkelt. Vi har valt ut våra favoriter från våran sammarbetspartner beslagonline för att göra ditt val lite enklare.

Mässing

Mässingsknoppar ökar i popularitet och kan ge lite klassisk känsla med moderna undertoner. Det här matieralet är mycket anpassningsbar till många olika stilar, vilket gör dem till ett bra val för en enkel uppgradering och en helt ny känsla till ditt kök.


Brons

På motsatt sida av spektrumet ger bronsknoppar och handtag en trevlig rustik estetik. Koppla ihop med naturliga trätoner för att verkligen få fram den lantliga känslan.


Svart

Svarta låddrag kan vara en elegant och subtil detalj för köksskåp. Kontrasterat på rent vitt skåp är ett klassiskt utseende som är svår att slå.


Rostfritt stål

Förutom att vara ett av de mest hållbara materialen så går det väldigt väl tillsammans med modern inredning och kromade vitvaror.Ta det långsamt

Mer funktion än mode. Mer än något annat ska de vara bekväma att använda fungera bra och vara funktionella.

Välj form

Att våga sig till nya former utanför de traditionella runda knopparna kan lägga till spännande accenter till ett annars intetsägande utrymme. Sexkantiga knoppar eller andra polygonstilar kan vara en snygg nick mot det moderna geometriska utseendet.


Byte av kökknoppar


Att byta ut köksskåpens knoppar är ett enkelt jobb och bör inte ta mer än några timmar. Det kostar inte heller särskilt mycket. Men glöm inte att matcha ditt nya utseende med skåpets gångjärn. Komplettera dina renoverade köksknoppar genom att byta ut skåpets gångjärn också. För att öka funktionaliteten kan du överväga att lägga till gångjärn med långsam stängning. Dessa lättanvända gångjärn uppgraderar omedelbart lugnet och känslan i ditt kök.

Vill du få mer inspiration kan du besöka beslagonline och deras stora utbud av beslag och köksknoppar.


Tack för att du läste..

Som alltid, tack för att du läste. Hoppas att du lärde dig något om att byta köksknoppar. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar eller besök våran sammarbetspartner beslagonline.se. Här går du till startsidanOm vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.5 / 5. Röster: 2

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *