Bästa verktygsvagnen. Vilken är bäst i test?

bäst i test verktygsvagn
4.6
(7)

Det här inlägget är i sammarbete med Vepax.

Att bestämma att du vill köpa en verktygsvagn en sak, att välja vilken verktygsvagn som är rätt för dig är helt en annan! bästa verktygsvagnen

Vi tagit fram en detaljerad lista med de populäraste verktygsvagnarna, våra egna åsikter, vilken som är bäst och vart du hittar bästa priset. Allt för att göra din beslutsprocess lite enklare. Dessutom hittar du en omfattande köpguide som ger dig alla tips och tricks du behöver inför ditt köp. När du har läst klart kommer du att vara en expert och ha en mycket bättre uppfattning om vad du behöver!

Bästa verktygsvagnen:

bästa verktygsvagnen

Bahco Verktygsvagn

bästa vertygsvagnen 2020

Stanley Verktygsvagn

 bäst i test verktygsvagn

Teng tools Verktygsvagn

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de maskiner som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.


1. Bahco Verktygsvagn – Bäst i test

 bäst i test verktygsvagn
bäst i test verktygsvagn

Bahco är en kraftig verktygsvagn som levereras inklusive 214 st verktyg. Vagnen har 6 st helt utdragbara lådor och en dubbelväggig stålkonstruktion.

Jag minns för många år sedan när jag började som snickade när Bahco´s verktyg alltid kom med livstids garanti. Deras verktyg gick aldrig sönder. Och kanske är det därför som Bahco är så synonymt med kvalitet. Garantin finns tyvärr inte längre men verktygen dom är fotfarande lika bra.

Lådorna har kullagerskenor och en lastkapacitet på upp till 30 kg. För att skydda vagnens innehåll från stöld är den utrustad med ett kraftigt och säkert låssystem. Vagnens yta har både in- och utvändigt en repbeständig pulverlackering som ger ett gott rostskydd.

Det här är en rejäl verktygsvagn med 214 delar. Allt ifrån tänger till hylsnyckar och mejslar, i alla storlekar. Det här är ett perfekt kompliment till verkstaden.

Storlek952x510x782 mm
Lastkapacitet600 kg
Vikt, utan innehåll68 kg

2. Stanley Verktygsvagn – Mest prisvärd

bäst i test verktygsvagn
bäst i test verktygsvagn

Det här är en 168 delars verktygsvagn inkl. handverktyg så som hylsset, hylsmoduler, kombinationsnycklar, tänger och skruvmejslar.

Stanley grundades redan 1843 men då sysslade dem med dörrar och handtag. Några år senare 1920 fortsatte företaget med att tillverka kvalitetsverktyg och har gjort det sedan dess. 2010 gick dom ihop med Black and decker och heter numera Stanley Black & Decker. Det är alltså en gedigen bakgrund inom verktygstillverkning och har sedan dess skapat en gedigen skara lojala kunder.

Den här vagnen har en robust konstruktion med en max belastning på 300 kg. Belastning per låda ligger på 20 kg där 3 stycken verktygsmoduler får plats i en låda. Hjulen är tåliga och svängbara för enkel manövrering. Verktygsvagnens perforerade sidor ger möjlighet till hängande förvaring och bänkytan har en anti-glidmatta.

Vi tycker att den här verktygssatsen är klockren. Det finns allt som vi letar efter och lite till. Med tanke på prislappen är det här ett kap.


3. Teng tools Verktygsvagn – För proffset

 bäst i test verktygsvagn
bäst i test verktygsvagn

Teng Tools TCMM545N verktygsvagn med verktygssats innehållande 545 delar, placerade i montörvagn försedd med en panelsats och kroksats.

Det här är en enorm verktygssats, fyra verktygssatser är placerade på panelen, inklusive väggställ och 6 lådor med välplacerade verktyg. Lådorna har kullagerskenor och är enkla att öppna och stänga. Byggd i rostfritt stål och enkel att flytta tack vare hjulen.

Teng Tools har blivit det första valet för många industriella användare över hela världen. Deras unika verktygslagerkoncept ”Get Organised” gör det möjligt för proffs att bygga en anpassad verktygsvagn som passar deras egna individuella behov. Teng Tools erbjuder handverktyg i smarta lagringslösningar för krävande yrkesverksamma inom fordons-, underhålls- och teknikbranschen samt motorsportentusiaster som strävar efter att använda samma verktyg som toppmekaniker över hela världen

Det här är ett komplett proffesionellt vertygskit för verkstaden, garaget eller till hemmet. Du kommer antagligen inte sakna något, snarare är det en fröjd för ögat. Priset?, tjaa det kostar att ligga på topp men ha i åtanke det enorma antalet verktyg.


Att tänka på inför ditt köp

Att köpa en verktygsvagn kan liknad vid en djungel, med så många modeller, funtioner och aspekter att ta i beaktning. Men för att processen ska bli enklare och underlättas kan du följa 5 steg:

1.Identifiera dina behov.

Det kanske låter uppenbart men att identifiera varför du behöver en verktygsvagn är kanske den viktigaste aspekten i din beslutsprocess. Vilka verktyg behöver du? Vilka verktyg behöver du inte osv..

2.Bestäm din budget.

Om du har en specifik budget i åtanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte alltid fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Bahco, Stanley och Bosch är ett par exempel på stora varumärken med bra kundservice.

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt de i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med sådan utrustning.

Bäst i test verktygsvagn

Ju dyrare en verktygsvagn desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Marknaden har kommit långt och blir bara bättre och bättre. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv vad du kommer att använda det till, vilka funktioner som är viktigast för dig och vilken typ av pris du är villig att betala. Genom att göra detta kan du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bästa verktygsvagnen. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.6 / 5. Röster: 7

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

1 reaktion på ”Bästa verktygsvagnen. Vilken är bäst i test?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *