Vilken kabelsökare är bäst för hemmafixare och proffs?

bästa kabelsökaren
3.1
(9)

Kabel- och väggdetektorer används för att hitta dolda element både i och bakom väggar. Enkla detektorer kan enbart lokalisera elektriska ledningar och metallrör, men du behöver dyrare modeller för att hitta ledningar, kablar, balkar och reglar samt rör tillverkade av plast eller icke-järnmetaller . Bättre modeller kommer också att visa om några elektriska ledningar är strömförande och kan till och med visa spänningen!

Om du funderar på att göra ett hål i väggen och är osäker på vad som finns bakom blir detta arbete mycket säkrare om du använder en detektor! Borrar du in i en vägg utan en god uppfattning om vad som är under ytan, riskerar du att få elektrisk stöt eller förstöra ett vattenrör. Dessutom, om du monterar ett tungt föremål på väggen, kommer det att vara mycket mer troligt att det förblir på plats om du borrar in i mitten av ett regel, snarare än ett hål genom gips. Att investera i en kabelsökare kan därför vara en bra idé för alla som regelbundet borrar eller planerar att renovera, det här inköpet gör inte bara både jobbet mycket säkrare, men det kan också spara mycket onödigt besvär och tid.

Våran rekommendation:

bästa kabelsökaren

En kabelsökare för felsökning av kablar och idealisk för kabelsökning i väggar och mark. Laserliner CableTracer Pro är en universell och flexibel ledningssökarsats med sändare och mottagare. Ledningssökare lokaliserar elektriska kablar, säkringar, skyddsbrytare, metallrör (till exempel värmeledningsrör), ledningsbrott och kortslutningar i befintliga installationer.

  • Mycket prisvärd för både hemmafixare och proffs
  • Sändare med LC-display som visar utnivå, sändningskod och extern spänning
  • Automatisk eller manuell justering av mottagarens känslighet
  • Avstängningsbar ljudsignal vid mottagning
  • Automatisk avstängning

Vad gör kabelsökaren till ett bra verktyg?

Att borra i ett vattenrör kan leda til ett allvarligt vattenläckage och dyra skador plus vvs-räkningar. Men borrning i en elektrisk kabel kan få mycket allvarligare konsekvenser, inklusive en potentiellt dödlig elektrisk stöt. Det bästa sättet att undvika problem är att veta var alla rör och kablar är så att du kan undvika att borra i dem! Det är här rör- och kabeldetektorer är till nytta och hittar metallen under ytan och eventuella elektriska strömningar – innan du börjar borra!

Enkla detektorer kan enbart lokalisera elektriska ledningar och metallrör, men du behöver dyrare modeller för att hitta ledningar, kablar, balkar och reglar samt rör tillverkade av plast eller icke-järnmetaller . Bättre modeller kommer också att visa om några elektriska ledningar är strömförande och kan till och med visa spänningen!

Fungerar även för robotgräsklipparen!

När din robotgräsklippare dör, utan anledning. Och du misstänker att kabeln gått sönder, använd kabelsökaren för att hitta brottet.


Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste Hoppas att du lärde dig något om bästa kabelsökaren. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 3.1 / 5. Röster: 9

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *