Bäst i test swimspa. Vi jämför 3 populära alternativ

bästa swimspa
4.5
(2)

Finns det något skönare än ett eget swimspa på sommaren? Idag ska vi gå igenom allt du behöver veta om du funderar på att köpa ett eget swimspa i sommar.

Marknaden för olika swimspa är enorm så för att göra ditt liv lite enklare har vi valt ut de tre som vi tycker är allra bäst. I slutet av artikeln har vi också skrivit en köpguide som du kan följa om du inte hittar ett swimspa som passar dig på vår lista. Vårt mål är att du ska vara en expert på olika swimspas när du läst klart artikeln.

Vi listar de bästa alternativen:

Vi på byggvaror24 är 100 procent oberoende från tillverkare, annonsörer och andra intressenter. Vårat jobb är att undersöka vad som finns på marknaden, och handplockar själva de produkter som vi testar. Dock erhåller vi provision per klick som går till säljarens hemsida, (utan kostnad för dig). Det är vad som tillåter oss att fortsätta.


1. Swimspa Aqua – Bäst i test

20

Om du vill ha ett av marknadens absolut bästa swimspa är det här poolen för dig.

När du köper detta spa från Hemfint får du en produkt som är uppdelad i två delar, både en pool och ett spa. Självklart går det att bestämma temperaturen individuellt i de två olika delarna. Dessutom kan du med detta swimspa både njuta och träna eftersom det i poolen går att starta en stark vattenström att simma emot. Något som gör denna produkt extra bra är att den går att använda året runt. När du inte använder poolen kan du också sätta på locket för att minimera energiförbrukningen. Självklart finns det också ett antifrysläge för att förhindra att vattnet fryser. Då går värmen i gång så fort vattentemperaturen närmare sig fryspunkten. Nackdelen med denna produkt är att en elektriker måste hjälpa dig koppla in det.

Detta swimspa passar dig som vill ha något av det bästa som marknaden har att erbjuda. Du får ett riktigt bra swimspa, för ett pris som verkligen reflekterar allt som du får. Det passar också dig som vill kunna använda din pool året runt.

Fördelar:

  • Kan användas året runt
  • Riktigt bra kvalité
  • 7 sittplatser

Nackdelar:


2. Swimspa Flood 880 – Mest prisvärd

bäst i test swimspa

För dig som vill ha mycket för pengarna finns Swimspa Flood 880. Du får spa och pool i två olika avdelningar och produkten kan användas året runt.

För ett bra pris får du detta fina Swimspa som du lätt kan använda året runt. Här kan du både njuta och träna eftersom produkten kommer med två olika avdelningar som du kan använda samtidigt. Medan någon njuter av relax kan någon annan träna i den kraftiga vattenströmmen. Självklart följer också med ett lock för att minska energiförbrukningen när poolen inte används. Nackdelen med just detta swimspa är att det är något mindre än det nämnt ovan. Ni kommer alltså inte kunna få plats riktigt lika många.

Swimspa Flood 880 passar perfekt för dig som vill ha mycket swimspa för pengarna. Du får en riktigt bra produkt för ett riktigt bra pris. Samla dina närmaste vänner och njut i vinter!

Fördelar:

  • Väldigt bra swimspa för pengarna
  • Både pool och relax kan användas samtidigt
  • Riktigt bra kvalité.

Nackdelar:


3. Swimspa Flood 853 – Bästa budgetval

För dig som har en något lägre budget är Swimspa Flood 853 en perfekt produkt. Den kombinerar bra pris med bra kvalité och levererar ett fantastisk swimspa.

Även detta Swimspa kommer från Hemfint men till skillnad från tidigare produkter kommer detta i en enda del. Det innebär alltså att relax delen och pool delen är samma. Du kan enkelt ställa in temperaturen mellan 15 och 42 grader Celsius och badet kan vara i gång året runt. Självklart följer det också med ett isolerande tak för att minska energiförbrukningen när du inte använder produkten. När du inte använder poolen finns det också ett frostskydd. Det innebär att värmen går i gång när vattnet närmar sig fryspunkten för att förhindra att det fryser och skadar poolen. När du känner att du inte vill relaxa mer kan du aktivera en kraftig vattenström för att få lite träning. Nackdelen med denna produkt är att båda relax och själva poolen kommer i en enda del. Det betyder att du inte kan använda både relax och pool samtidigt utan måste välja. Det betyder också att du inte kan justera vattentemperaturerna individuellt.

Swimspa Flood 853 passar dig som vill ha ett riktigt bra swimspa men som har en något lägre budget. Du får en riktigt bra produkt, som du kan använda året om, för ett riktigt bra pris.

Fördelar:

  • Bra pris
  • Kan användas året runt
  • Bra kvalité

Nackdelar:

  • Både relax och pool är en enda del


Att tänka på inför ditt köp

Som vi tidigare sagt är marknaden för swimspas i Sverige enorm. Det gör att det blir väldigt svårt att välja rätt spa för just dina behov. Det är precis därför som vi har valt att skriva den här guiden. Vi vill helt enkelt att du ska kunna fatta ett så bra beslut som möjligt.

Det första du måste göra när du funderar på att köpa ditt eget swimspa är att titta på hur mycket yta du har och vilken budget du har. Detta kommer bestämma vilket swimspa du har råd att köpa och vilket du har plats med.

1.Identifiera dina behov.

Försök att idintifiera vad du vill ha. Hur stor plats har du? Och hur många vill du ska kunna bada samtidigt?

2.Bestäm din budget.

Om du har en specifik budget i åtanke kan det göra beslutsprocessen lite enklare. Detta kan hjälpa dig att begränsa de märken du tittar på, samt hjälpa dig att avgöra vilka funktioner som är viktiga och vilka som inte är de.

3.Välj ett välrenommerat varumärke.

Som du kan förvänta dig, desto bättre varumärke, desto mer pengar kommer du att betala. Detta motsvarar vanligtvis bättre kvalitet, men det är inte enbart fallet. Det är inte bara produktens kvalitet som är viktig. Det handlar också om kundservice om du har några frågor eller om du inte är helt nöjd med ditt köp. Välj varumärke med god resume

4.Jämför marknaden.

Genom att kolla in våra detaljerade recensioner och utforska våra omfattande tips, blir förhoppningsvis processen snabbare och enklare. Men det finns så många fantastiska modeller där ute. Vi rekommenderar starkt produkterna i vår guide, men vi uppmanar dig också att titta på de många recensionerna online innan du fattar ett beslut. Var noga med att kolla in olika onlinebutiker för att jämföra priser och få bästa möjliga erbjudande.

5.Dags att köpa!

Du har äntligen beslutat dig – det är fantastiskt! När du köper bör du kontrollera vilken typ av garanti produkten kommer med. Det är också viktigt att kontrollera om produkten säljs med tillbehör eftersom det kan vara ett extra incitament att köpa en modell över en annan. Men tillbehör kan också köpas mycket enkelt online så det är inte nödvändigt. Slutligen, se till att du läser alla anvisningarna så att det finns särskilda säkerhetsproblem att tänka på med sådan utrustning.

 

Bäst i test swimspa

Ju dyrare köp, desto mer efterforskning krävs för att göra rätt köp. Förhoppningsvis har vi hjälpt dig spara lite av den tiden med våra recensioner och vår köpguide.

Swimspa idag har kommit långt och blir bara bättre och bättre. Det finns så många fantastiska märken och modeller att välja mellan. Kom ihåg att fråga dig själv vad du vill ha, vilka funktioner som är viktigast för dig och vilket pris du är villig att betala. Genom att göra detta kommer du hitta en högkvalitativ produkt som passar dina specifika behov.

 

Lycka till!

Som alltid, tack för att du läste 🙂 Hoppas att du lärde dig något om bäst i test swimspa. Vi tycker verkligen om att skriva dessa artiklar. Om du vill stödja oss, klicka dig igenom oss och köp byggvaror och hemartiklar. Vi får en mycket liten procentandel och uppskattar verkligen varje öre! Här går du till startsidan. Om vill du läsa mer kan du gå hit.

Vad tycker du om artikeln?

Klicka för att ge din bedömning

Tack för din röst! 4.5 / 5. Röster: 2

Inga röster hittils.. Var den första som betygsätter!

Eftersom du tyckte artikeln var bra...

Dela den med dina vänner!

Vi är ledsna att vi inte höll måttet

Låt oss göra det bättre!

Vad tycker du vi kan göra bättre?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *