Hemligheten till en lyckad renovering

Att renovera ditt hus är ett äventyr, ett äventyr som lätt kan gå åt skogen. Det är många beslut som behöver fattas och mycket som kan gå fel, allt från att gå över budgeten, till att anställa en skuggig entreprenör, eller att bara inse att målarfärgen som ni valde inte blev bra – efter att arbetet är gjort.


Målet med en renovering är oftast att huset ska se vackrare ut och känna sig mer bekvämt. Därför är det viktigt att betrakta din renovering, precis som ett företag betraktar sin affärsplan.

Och med det menar jag att det kan vara bra att vara förberedd. Att inte göra samma misstag som personer innan dig, eller att få en grundläggande kunskap över de viktigaste att veta.

Om du vill att din renovering blir bra är det viktigt att du är förberedd.

Vi pratade med experter – en renoveringskonsult och en interiörarkitekt – för att lära oss om de vanligaste misstagen som husägare gör, så att du inte följer deras fotspår.

Vi skrev en “renoverings-guide” med de absolut viktigaste punkterna, varje punkt kan spara dig tusentals kronor och skilja erat lyckade projekt från ett misslyckat. Vi rekommenderar att du läser den. 

Om du skriver din mail-adress nedan, så skickar vi den direkt.