Byggvaruhandel

Byggvaror24 din byggvaruhandel på nätet.

byggvaruhandel
byggvaruhandel

Hos oss hittar du allt du behöver inför renoveringen, oavsett om det är stugan du ska fräscha upp eller badrummet som som skall göras om. Med över 30 000 produkter och allt ifrån elverktyg till skyddskläder har vi garanterat vad du söker. Det är inte heller dumt att vi erbjuder våra kunder upp till 30% rabatt på byggvaror mot andra konkurrerande butiker.

Att handla från en byggvaruhandel online.

Det ska vara tryggt och säkert att handla online. Vi vet att det är svårt att handla över nätet, man har ingen möjlighet att känna eller att se på nära håll. Därför ska det ställas extra höga krav på att rätt information framgår och att ha ett bra bemötande vid problem. Vi ställer höga krav på våra sammarbetspartners. Trygg e-handel är en oberoende verksamhet som har som uppgift att verifiera onlinebutiker och se till att de möter deras tuffa krav. De utför test ordrar, går igenom hemsidan och godkänner först när en hemsida passerat deras kontroller. Vi sammarbetar endast med butiker som är kopplade till trygg e-handel. Därför vet vi att de är seriösa och duktiga på vad de gör.

Handla utav oss

Vi är enbart en ”jämförelse sajt” vi tar endast fram de absolut bästa erbjudandena och scannar hela tiden av efter lägre priser. Vårat mål är att bli ditt byggvaruhus på nätet. Och när du hittar en produkt hos oss och klickar på köp transporteras du till en av våra sammarbetspartners. Vi får betalt för klicket och du får ett bra erbjudande. Det är våran ide och vi hoppas att du tycker att det är bra! Åtminstonde kommer din plånbok att tycka det.

Här hittar du alla våra produkter, du kan använda underrubrikerna till höger för att navigera bland våra kategorier glöm inte att gilla oss på sociala medier när vi lyckats spara dig en slant,

Tack för att du läste.