Förvandla smutsiga fogar till som nya

rengör smutsiga fogar från mögel

Att leva i ett hus med mycket historia betyder oftast mycket ingrodd smuts. Jag har bott i otaliga lägenheter som har behövt en rejäl hand för att rengöra. Jag har tillbringat många timmar på mina bara händer och knän och tvättat kakel och krokar på badrumsväggar och golv. Så i ett försök att rengöra mitt badrum snabbare, bestämde jag mig för att leta efter en alternativ lösning. Om jag bara visste hur svårt jag gjorde det för mig själv.

Minska vattenförbrukningen 7 enkla tips

minska vattenförbrukning

Vi svenskar har välsignats med en stadig tillförsel av rent vatten, och det är ett privilegium som vi ofta tar för givet. Men med stora delar av världen i allvarlig torka, vänder vi uppmärksamheten åt vattenanvändning – och hur vi kan minska den. Även om jordbruk och företag står för en stor del av den totala vattenförbrukningen, är bostadsanvändningen betydande. …

5 smarta sätt att spara energi och sänka din elräkning

5 sätt att spara på energi och sänka din elräkning

De flesta husägare kan spara mellan 10 och 30% av sin energiförbrukning. Men det handlar inte om att stänga av värmen. Att sänka energiförbrukningen behöver inte vara så svårt eller smärtsamt. Med den enorma mängden energiavfall som finns i onödan, behövde vi inte leta speciellt länge innan vi hittade enkla möjligheter som både underlättar för dig och för miljön.